Paris Fashion Week: Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν – Εσύ ποιο θα αντιγράψεις το weekend;

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται μεν αλλά ήδη έχουν ξεχωρίσει οι beauty τάσεις που θα δούμε παντού τους επόμενους μήνες. Οι διασημότεροι make up artists και hairstylists με τις ομάδες τους, βρέθηκαν στα παρασκήνια για να δημιουργήσουν εκκεντρικά, classy, σοφιστικέ αλλά και διαχρονικά looks που εμπνεύστηκαν από τις δημιουργίες των designers. 

Από τον Dior με τα τέλεια headband και το ανεπιτήδευτο smoky μέχρι τις colorblock βλεφαρίδες στον Dries Van Noten η απόσταση είναι μεν μεγάλη αλλά το σίγουρο είναι ότι θα λατρέψεις μία τουλάχιστον από τις τάσεις που θα δεις στη συνέχεια. 

Dior

Splash

Η athletic αισθητική, σε έναν οίκο που δεν μας έχει συνηθίσει, ήταν η απόλυτη ανατροπή και υπέροχη έκπληξη. Τα beauty looks ακολούθησαν την ίδια φιλοσοφία με τους make up artists να δημιουργούν dramatic eyes με μαύρο περίγραμμα στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου που συνδύασαν με σκούρα καφέ σκιά. Οι hairstylists μάζεψαν τα μαλλιά σε messy bun και το iconic headband με το logo του Dior να το απογειώνει.

Saint Laurent

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Η αποθέωση της απλότητας αλλά με ένα soft glam να αιωρείται. Τα μαλλιά είναι απλά μαζεμένα σε χαμηλό, ανεπιτήδευτο bun. H επιδερμίδα είναι ματ και άψογη. Μια υποψία καφέ σκιάς στο κινητό βλέφαρο είναι το μοναδικό που αποσπά την προσοχή μιας και τα χείλη είναι απόλυτα “γυμνά” όπως και τα ζυγωματικά. 

Dries Van Noten 

Reuters

Ήταν το πιο ανατρεπτικό make up look που έχουμε δει μέχρι τώρα. Ένα color blocking στα βλέφαρα που αποδεικνύει ότι την επόμενη άνοιξη θα χρησιμοποιήσεις τις πιο έντονες αποχρώσεις μάσκαρα και μάλιστα όχι έτσι απλά. Θα συνδυάσεις το φούξια, με το πράσινο και το κίτρινο χαρίζοντας σε ολόκληρο το πρόσωπο ένα fluo εφέ άνευ προηγουμένου. Διαφορετικό; Ναι. Ανατρεπτικό; Επίσης ναι. Αλλά γιατί όχι. 

Balmain 

Reuters

Soft smoky eyes σε γήινες αποχρώσεις, ροζ χείλη και διακριτικά τονισμένα ζυγωματικά. Το μακιγιάζ έρχεται σε αντίθεση με τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Olivier Rousteing και αυτό είναι το βασικό μήνυμα που στέλνουν σε όλες μας οι beauty experts. 

Chloe

Splash

H 70’s αισθητική είναι και πάλι εδώ. Τα μαλλιά έχουν τη φυσική τους υφή. Είναι ελεύθερα και με χωρίστρα στη μέση. Το μακιγιάζ είναι matchy με την χρωματική παλέτα των δημιουργιών της Chemena Kamali που σημαίνει ροζ, λευκό και μπεζ. 

Germanier

Reuters

Συγκλονιστικό smoky eyes στις πιο εξεζητημένες αποχρώσεις. Μια έκρηξη σε έντονο κόκκινο χρώμα τονίζει το βλέμμα με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο. Τα χείλη είναι ροζ και με λαμπερό φινίρισμα ενώ τα νύχια stiletto και chrome. 

Mugler

Splash

Το λευκό eyeliner και σκιά πρωταγωνιστούν. Οι make up artists σχημάτισαν την τέλεια καμπύλη-περίγραμμα στο κινητό βλέφαρο χαρίζοντας ένα απόκοσμο εφέ στο βλέμμα. Τα bleached eyebrows επανέρχονται στο προσκήνιο ενώ χείλη και ζυγωματικά είναι nude. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164