Κατερίνα Καινούργιου για Λιάγκα – Αντωνά: «Μακάρι να προχωρήσουν, δεν καταλαβαίνω την τοξικότητα των social media»

Τα δικά της σχόλια για τη Μαρία Αντωνά και στον Γιώργο Λιάγκα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον αέρα της Super Κατερίνα. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της ραδιοφωνικής παραγωγού, η οποία ανέφερε πως δεν κρύβει τη σχέση της με τον παρουσιαστή.

«Μπράβο της, μια χαρά, εξαιρετικά απαντάει σε όλα. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ και για τον Γιώργο. Ξέρω ότι μας βλέπει, έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί της. Μου έστειλε και «καλή επιτυχία, να σκίσεις». Είναι ευγενέστατη», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ούτε το διαψεύδει, ούτε το επιβεβαιώνει και περνάει καλά. Να σας πω γιατί στεναχωρήθηκα όμως το καλοκαίρι; Έβλεπα φωτογραφίες από τα ίδια μέρη που είχαν πάει, δεν ανέβασαν κοινές φωτογραφίες όμως, ούτε είπαν σε κανέναν μην τραβάτε. Ελεύθεροι είναι και οι δύο, μια χαρά κάνουν. Έβλεπα όμως τα σχόλια… τι κακία είναι αυτή, ρε παιδιά;», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται το ζευγάρι, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Ποιον ενοχλεί; Βλέπεις ένα νέο ζευγάρι, είναι μια χαρά οι άνθρωποι. Ο Γιώργος είναι χωρισμένος εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κάνει τη ζωή του. Η Μαρία δεν έχει ακόμα δημιουργήσει οικογένεια, μακάρι να προχωρήσουν κιόλας. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την τοξικότητα των social media».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164