Μίνως Μάτσας: Η τρυφερή εξομολόγηση που είχε κάνει για την Όλγα Κεφαλογιάννη – «Είναι η μόνιμη κινητήριος δύναμή μου»

Όλα δείχνουν πως Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας βρίσκονται στα πρόθυρα διαζυγίου, ύστερα από τρεισήμισι χρόνια γάμου και την απόκτηση δίδυμων παιδιών.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Κουρτάκη στα parapolitika, η Υπουργός Τουρισμού βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε διάσταση με τον σύζυγο της, Μίνω Μάτσα. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Όλα άρχισαν όταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Όλγα Κεφαλογιάννη, αντιλήφθηκε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της. Χωρίς να χάσει χρόνο, φέρεται να ενημέρωσε, από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται, μέσω sms τον σύζυγο της και από κει και πέρα τα πράγματα ανέπτυξαν ραγδαία δυναμική.

Τον Φεβρουάριο του 2024, ο Μίνως Μάτσας είχε προχωρήσει σε μια άκρως τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του σε συνέντευξη του στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Η Όλγα ήξερε τη μουσική μου πριν με γνωρίσει και νομίζω ότι όταν με γνώρισε ολοκληρώθηκε η εικόνα της. Απλά δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι κάποια πράγματα διαφορετικά που της άρεσαν, ερχόντουσαν από τον ίδιο άνθρωπο. Η Όλγα είναι η μόνιμη κινητήριος δύναμή μου. Είναι ένας σίφουνας. Έχει ικανότητες, όχι μόνο να εμπνεύσει αλλά να κινήσει ένα ολόκληρο σύμπαν, είναι και μάνα ταυτόχρονα. Εγώ υποκλίνομαι στην Όλγα. Υπάρχουν κάποιες λίγες στιγμές που σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί της, με βγάζει νοκ άουτ. Λέω ότι “κλέβω” από την εξωστρέφειά της και το χάρισμά της, κι έχει αρχίσει να με γνωρίζει ο κόσμος. Σίγουρα με έχει κινητοποιήσει στο να βγω από καβούκι μου» είχε εξομολογηθεί ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr η υπουργός Τουρισμού ανακάλυψε τη σχέση του συζύγου της με το τρίτο πρόσωπο, μία ημέρα πριν από το ταξίδι της στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η «πέτρα του σκανδάλου» φέρεται να είναι η ιδιαιτέρα γραμματέας του Μίνω Μάτσα, ηλικίας 25 ετών, με την οποία είχαν έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164