Γάμος Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Η άφιξή τους στο pre-wedding δείπνο – Σύσσωμη η τέως βασιλική οικογένεια στο Βυζαντινό Μουσείο

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ έφτασαν στο pre-wedding party τους, μια ημέρα πριν τον γάμο τους στην Μητρόπολη Αθηνών.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε τους 250 προσκεκλημένους του στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείο, προκειμένου να παραθέσει γεύμα με ελληνικές νοστιμιές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, η τέως βασιλική οικογένεια έχει νοικιάσει τον εξωτερικό χώρο του μουσείου έναντι 15.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα καθιστό δείπνο με μουσική, όπου η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ θα γιορτάσουν τον έρωτά τους, μια ημέρα πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. 

Σύσσωμη η τέως βασιλική οικογένεια έφτασε στο Βυζαντινό Μουσείο, ενώ το ζευγάρι φαινόταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ καθώς μετά από 2 αναβολές επιτέλους θα καταφέρει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο αύριο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος με τα παιδιά τους, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα, την Μαρία Ολυμπία, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο

Το ζευγάρι, Θεοδώρα και Μάθιου Κουμάρ

Nina Flohr-Φίλιππος

Πρίγκιπας Αλέξανδρος-ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας

Αλεξία & Carlos Morales Quintana με τα παιδιά τους

Η Βασίλισσα Σοφία

Η Πριγκίπισσα Ειρήνη με την βασίλισσα Σοφία και την Ινφάντα Κριστίνα

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Αύριο το TLIFE θα σου μεταδώσει LIVE στην κάμερα τα πάντα για τον γάμο της χρονιάς!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164