Survivor: Αποχώρησε η Μαρία Κερασιώτη – «Μου έχει κοπεί η ανάσα, το πάλευα πέντε χρόνια»

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τους παίκτες του Survivor στο συμβούλιο του νησιού, λίγο πριν τη νέα αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Γεωργία και ο Βλαδίμηρος απέσπασαν τρεις αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες τους με αποτέλεσμα να βρεθούν στον τάκο του Survivor. Για την ιστορία, ωστόσο, ο Χριστιάννα συγκέντρωσε μόλις δύο ψήφος με τον Γιώργο Λιανό να της επισημαίνει τότε πως έκανε λάθος, εκ των υστέρων, να χρησιμοποιήσει το τοτέμ ασυλίας.

Την τριάδα των υποψηφίων ήρθε να συμπληρώσει η Μαρία Κερασιώτη με τον παρουσιαστή του Survivor να υπογραμμίζει, εύστοχα, πως δεν της δόθηκε καθόλου χρόνος προσαρμογής από την ομάδα της.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η στιγμή για την μονομαχία για τρεις με την Μαρία Κερασιώτη να είναι εκείνη που ηττήθηκε από τους δυο της αντιπάλους με αποτέλεσμα να πρέπει να αφήσει για πάντα πίσω το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

«Μου έχει κοπεί η ανάσα. Νόμιζα το είχα αλλά τελικά αγχώθηκα πάρα πολύ, το μυαλό μου είναι αλλού. Το πάλευα πέντε χρόνια, δεν είμαι γεμάτη, δεν ξέρω. Μπορεί να μην ήταν το κατάλληλο timing για εμένα και την αδελφή μου. Ευχαριστώ το Θεό και τον μπαμπά μου που μετά από πέντε χρόνια πάτησα στον Άγιο Δομίνικο που ήταν από τα πιο μεγάλα μου όνειρα», είπε η Μαρία Κερασιώτη κατά την αποχώρησή της από το Survivor.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164