Χρήστος Μάστορας: Η πρώτη αντίδραση όταν ενημερώθηκε για την Μαρινέλλα – «Έμαθε την είδηση από το διαδίκτυο»

Κρίσιμες ώρες για την Μαρινέλλα και την υγεία της, μετά την κατάρρευση επί σκηνής στη μεγάλη της συναυλία στο Ηρώδειο. 

Ο καλλιτεχνικός κόσμος, τα τελευταία 24ωρα στέλνει τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στη σπουδαία ερμηνεύτρια. Ο Χρήστος Μάστορας ήταν να συμμετάσχει στην ίδια συναυλία, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, η Μαρινέλλα έθεσε εκτός τον τραγουδιστή, όταν εκείνος δεν εμφανίστηκε στην τελική πρόβα επικαλούμενος θέμα υγείας.

Μετά τις πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Μάστορα στην κάμερα, έρχονται νέες πληροφορίες για το πώς αντέδρασε ο τραγουδιστής στο πρώτο άκουσμα της είδησης. 

«Είχαμε μια αποκλειστική επικοινωνία με φίλο του, λίγα λεπτά μετά την είδηση ότι κατέρρευσε η Μαρινέλλα στη σκηνή στο Ηρώδειο», ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή Weekenders, ενώ ακολούθησαν τα λεγόμενα του στενού φίλου του τραγουδιστή.

«Ο Χρήστος Μάστορας έμαθε την είδηση από το διαδίκτυο. Σοκαρίστηκε. Αμέσως επικοινώνησε με στενούς του συνεργάτες, αλλά και πρόσωπα που ήταν εκείνη την στιγμή στο Ηρώδειο για να μάθει τι είχε συμβεί. Είναι πραγματικά συγκλονισμένος και από την πρώτη στιγμή ευχήθηκε ολόψυχα την ταχεία ανάρρωση της Μαρινέλλας. 

Ο Χρήστος Μάστορας, παρά το γεγονός της απουσίας του από τη συναυλία για λόγους υγείας και παρά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέχεια, έχει αναπτύξει σχέση αμοιβαίας εκτίμησης με την κορυφαία καλλιτέχνιδα», ανέφερε στον ANT1 στενός φίλος του τραγουδιστή. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164