Γάμος Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Οι γαλαζοαίματες αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Αυτήν την ώρα ο γάμος της Θεοδώρας με τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ στη Μητρόπολη Αθηνών. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην «καρδιά» της πρωτεύουσας για το χαρμόσυνο γεγονός.

Το μυστήριο θα τελέσει ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζευγαριού. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’ δεν θα δώσει το «παρών» λόγω της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι θα είναι, μεταξύ άλλων, τα αδέλφια Παύλος, Νικόλαος, Φίλιππος και τα ανίψια Μαρία-Ολυμπία και Αχιλλέας-Ανδρέας αλλά και η Arrietta Morales de Grecia.

Οι προετοιμασίες για την τελετή του γάμου ήταν πυρετώδεις. Η είσοδος της Μητρόπολης έχει στολιστεί με λευκά άνθη, ενώ τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

 
 

Η Μαρί Σαντάλ με τα τέσσερα παιδιά της

Ο Νικόλαος με την Άννα Μαρία

 

Η Αλεξία με τον σύζυγό της, Κάρλος Μοράλες Κιντάνα και τα παιδιά τους

 
 
 

Ο Φίλιππος με τη Νίνα Φλορ και τον πατέρα της Τόμας Φλορ

 
 

Η Βασιλομήτωρ Σοφία

 
 

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη σύντροφό του Τζένη Οικονόμου

 

Ο Κώστας Καίσαρης

 

Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας με τον σύζυγό της Αλέξανδρο

 
 
 

Η μικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας γεννήθηκε στο Λονδίνο, ξεκίνησε να βγαίνει µε τον Μάθιου Κουμάρ το 2016, µε το ζευγάρι να ανακοινώνει τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο του 2018. Η Θεοδώρα δηλώνει ηθοποιός, ενώ έχει εμφανιστεί ως «Αλισον Μοντγκόµερι» στη σειρά «Τόλμη και γοητεία».

Ο 34χρονος Κουμάρ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια και είναι επιτυχημένος δικηγόρος στο Los Angeles. Οι δυο τους ζούσαν στο L.A. όταν γνωρίστηκαν. Αρχικά όρισαν την ημερομηνία του γάμου τους το 2020 και σχεδίαζαν να παντρευτούν στις Σπέτσες –  μέχρι που αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν την εκδήλωση λόγω της πανδημίας COVID-19.

 
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος – NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164