Σάκης Ρουβάς για Μαρινέλλα: «Πριν μια βδομάδα βρεθήκαμε στη σκηνή του Ηρωδείου, ήταν ένα φως»

Με αφορμή τη συναυλία που πρόκειται να δώσει στη Θεσσαλονίκη, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε ζωντανά στον αέρα του «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει η αγαπημένη του συνάδελφος, Μαρινέλλα.

«Κατανοώ ότι όλη η Ελλάδα αγωνιά για την εξέλιξη της υγείας της αγαπημένης μας Μαρινέλλας. Εγώ προσωπικά δεν είχα επαφή μαζί της, νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να έχει οποιοσδήποτε αυτή τη στιγμή επαφή με τη Μαρινέλλα. Καταλαβαίνω την αγωνία και το ενδιαφέρον, νομίζω πως το έχουμε όλοι μας, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να σκεφτόμαστε θετικά και να προσευχόμαστε την καλή εξέλιξη των πραγμάτων» ανέφερε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

«Πριν μια βδομάδα, που βρεθήκαμε στη σκηνή του Ηρωδείου, ήταν ένα φως. Όπως είναι πάντα η Μαρινέλλα. Νιώθεις δέος όταν είσαι δίπλα της. Μες στο χιούμορ, με την καλή της ενέργεια.

Καταλαβαίνω γιατί το φέρνεται σαν θέμα και το συζητάμε αυτή τη στιγμή, είναι κάτι που μας έχει ταράξει όλους. Όταν βλέπεις έναν καλλιτέχνης με τόση δύναμη, ενέργεια και φως, μετά από τόσα χρόνια, να βιώνει αυτή τη στιγμή είναι κάτι συνταρακτικό» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Σάκης Ρουβάς για την Μαρινέλλα.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164