Δόμνα Μιχαηλίδου – Λεωνίδας Μαντωνάκης: Ετοιμάζονται να παντρευτούν – Η βουλευτής είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν σύντομα η πρώην Υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δόμνα Μιχαηλίδου και ο σύντροφός της και ψυχίατρος Λεωνίδας Μαντωνάκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλλης Λεβέντη στην Real News, η πρόταση γάμου έγινε στο τέλος του καλοκαιριού και φυσικά η Δόμνα Μιχαηλίδου είπε το πολυπόθητο «ναι». Αν και οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ. το μονόπετρο που κοσμεί το χέρι της «πρόδωσε» την χαρμόσυνη είδηση, την οποία είχαν μοιραστεί μόνο με τους κοντινούς τους ανθρώπους.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία γάμου, ωστόσο στα σχέδια τους είναι να πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο ή και λίγο αργότερα, ανάλογα τις συνθήκες. Το ζευγάρι κρατά μια διακριτική στάση εστιάζοντας στην ουσία της σχέσης του και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Λεωνίδας Μαντωνάκης κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν κοινό κόσμο γεμάτο αγάπη, κατανόηση και αμοιβαίο σεβασμό.

«Είμαι καλά. Έχω σχέση με τον καλύτερο μου φίλο, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Είμαι όμως πολύ δοτική, πλημμυρίζω στο συναίσθημα, στο τι μπορώ να δώσω και τι μπορώ να οργανώσω για τον άλλον. Ταυτόχρονα, είμαι εξαντλητικά απαιτητική» είχε εξομολογηθεί η ίδια για τον σύντροφό της.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, μάλιστα, επιβεβαίωσε στο TLIFE το χαρμόσυνο γεγονός και σύντομα πρόκειται να φάμε κουφέτα!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164