Κώστας Πολυχρονόπουλος – Ο Άλλος Άνθρωπος «σπάει» τη σιωπή του: «Έχει αλλάξει η ζωή μου – Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος»

Για πρώτη φορά, ο Κώστας Πολυχρονόπουλος «σπάει» τη σιωπή του μετά τις καταγγελίες εις βάρος του για τυχερά παιχνίδια με χρήματα της οργάνωσης της κοινωνικής κουζίνας, «Ο άλλος άνθρωπος».

Μιλώντας στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο Κώστας Πολυχρονόπουλος περιγράφει πόσο άλλαξε η ζωή του τον τελευταίο χρόνο και πόσο τον επηρέασαν όσα ακούστηκαν εις βάρος του. 

«Έχει αλλάξει όλη η ζωή μου. Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος, ένιωσα πολύ προσβεβλημένος για όλα όσα με κατηγορούν. Ένιωσα πολύ προσβεβλημένος για όλα όσα με κατηγορούν. Δεν μπορώ να κοιτάξω τους ανθρώπους στα μάτια. Όταν άρχισε ο ντόρος αυτός γύρω από το όνομα μου οι άνθρωποι ήταν επιφυλακτικοί μαζί μου. Σιγά -σιγά άρχισε να αλλάζει το κλίμα και έρχονταν άνθρωποι κοντά μου που ήταν αρχικά επιφυλακτικοί».

Σχετικά με την κοινωνική κουζίνα και πώς λειτουργεί σήμερα ανέφερε ο κ. Πολυχρονόπουλος: «Δεν υπάρχει η κοινωνική κουζίνα έτσι όπως τη γνωρίσαμε. Γίνονται ακόμα δράσεις, ήμασταν στις πρόσφατες φωτιές, όπου η αστυνομία και η πυροσβεστική μας άνοιγε το δρόμο για να τους πηγαίνουμε νερά και τρόφιμα. Μαγειρεύουμε εντελώς διαφορετικά πλέον», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164