Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις δηλώσεις της Βατίδου κατά της την Μπάρκα: «Η συνομοταξία του τίποτα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για τη νέα σεζόν, σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές εξελίξεις και τις δηλώσεις των celebrities για αυτή την εβδομάδα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βλέποντας τις δηλώσεις της  Εύης Βατίδου για τη Δανάη Μπάρκα σχολίασε: «Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Η κυρία Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί και να πολυντυθεί. Έχει πάρα πολλά κιλά οπότε απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Δε θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να δούμε το συγκεκριμένο styling. Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό».

Μετά την αναπαραγωγή των δηλώσεων ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Τέτοιες δηλώσεις από τέτοιους ανθρώπους, υπάρχει μία φράση που θα την πω και θα κλείσω σε αυτή τη φράση, δεν θα το συνεχίσω… είναι η συνομοταξία του τίποτα…»

Ενώ αιτιολόγησε: «Μερικοί ανήκουν στη συνομοταξία του… τίποτα. Η «συνομοταξία του τίποτα» είναι ότι δεν έχω να πω τίποτα, και αυτά που δηλώνω είναι το ένα χειρότερο από το άλλο, αυτό εννοούσα», κατέληξε στον σχολιασμό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164