Ελένη Τσολάκη για Γιώργο Νταλάρα: «Τόση ώρα που του πήρε να επιπλήξει τα παιδιά, θα έλεγε ένα περαστικά στη Μαρινέλλα»

Την επικριτική στάση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους δημοσιογράφους σχολίασε η Ελένη Τσολάκη το πρωί της Δευτέρας 30/9 μέσα από την εκπομπή της,

«Για κανέναν δε θα σας πω τίποτα. Μην το κάνετε αυτό! Σας έχω πει τόσες φορές, μην κάνετε τέτοια πράγματα, προσπαθήστε να είστε πιο ευγενικοί. Μην πιέζετε τους ανθρώπους, αυτό που κάνετε δεν είναι καλό… Μην το κάνετε αυτό. Σας λέω όχι και ξαναγυρίζετε που σημαίνει ότι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του τραγουδιστή προς τους δημοσιογράφους που του ζήτησαν να πει δυο λόγια για τη Μαρινέλλα.

Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο απόσπασμα, η Ελένη Τσολάκη σχολίασε, «Τόση ώρα που πήρε να επιπλήξει τα παιδιά και να τους κουνήσει το δάχτυλο, θα έλεγε ένα περαστικά στη Μαρινέλλα. Καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να μιλήσει, ούτε για τη συναυλία, και είναι σεβαστό. Αλλά τόση ώρα που υποδεικνύει στα παιδιά “δεν θέλω να μιλήσω, να σέβεστε κλπ”, θα έλεγε ένα “περαστικά στη Μαρινέλλα, ο Θεός να την κάνει καλά”.

Αντιλαμβάνομαι ότι στο πόδι δεν να δώσεις καμία απάντηση για οτιδήποτε σε αφορά. Απολύτως σεβαστό! Αλλά από την άλλη πλευρά, το να πεις ένα “περαστικά”, είναι ανθρώπινο…».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164