7 αγορές για να ξεκινήσεις το φθινοπωρινό cocooning καθόλα έτοιμη – Οκτώβριος έφτασε!

Η φθινοπωρινή σεζόν αποτελεί πλέον γεγονός και, καθώς οι μέρες μικραίνουν και η θερμοκρασία πέφτει, το “at home cosiness” μας καλεί να το απολαύσουμε. Με άλλα λόγια, ήρθε η στιγμή για λίγο cocooning!

Θέλουμε να χαλαρώσουμε στο σπίτι μας, στη ζεστασιά μας, να περιποιηθούμε λίγο τον εαυτό μας και να περάσουμε όμορφες ξεχωριστές στιγμές με τους αγαπημένους μας. Αν αυτό δεν είναι φθινοπωρινό cocooning, τότε ποιο είναι;

Τίποτε όμως από τα παραπάνω δεν θα στερείται στιλ! Για να μπει όμορφα αυτή η χουχουλιάρικη εποχή, κάνω πάντα το σωστό shopping,  ώστε να είμαι έτοιμη!

Tι αναζητώ; Ιδανικά loungewear pieces! Πού πηγαίνω; Μα, βεβαίως, στο The Mall Athens! Ο shopping προορισμός με τη μεγάλη ποικιλία fashion brands, που πάντα μας συστήνει τις πιο επίκαιρες τάσεις.

Πώς ξεκινάει σωστά μία shopping day; Με το πιο δροσερό drink, στο πιο cool spot!

Κοκτέιλ, Βubble Tale.

Καμία shopping day στο αγαπημένο μου The Mall Athens δεν ξεκινάει χωρίς μία τέλεια γεύση. Αυτή τη φορά η απόλαυση ήταν διπλή! Στο Bubble Tale οι επιλογές είναι άπειρες, από υγιεινά ροφήματα μέχρι λαχταριστές γρανίτες. Εγώ διάλεξα ένα δροσιστικό κοκτέιλ με φρουτένιες φυσαλίδες και για το απολαύσω επισκέφτηκα τον νέο χώρο του The Mall που λέγεται που λέγεται Urban Roof Garden. Ένας νέος industrial χώρος, που σου μεταδίδει αμέσως έναν street αέρα! Δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη έναρξη για αυτή την τέλεια μέρα!

Η τέλεια σατέν πιτζάμα που θα τη βάλεις και για… ποτό!

Πιζάμες και σουτιέν, Intimissimi.

Στο Intimissimi πάω πάντα όταν θέλω ποιοτικό loungewear με ιταλική φινέτσα. Αυτή τη σεζόν θα αποκτήσω την ονειρεμένη σατέν πιζάμα που βλέπω στις ταινίες, για binge-watching με το αμόρε μου! Θα τη σετάρω και με εσώρουχα που έχουν lace details, που μόλις τα είδα απλά…ερωτεύτηκα! Στα plus είναι ότι προφανώς την πιζάμα αυτή θα την έχω για πολύ καιρό, διότι πολύ απλά μιλάμε για ένα timeless item. Mη σου πω ότι θα τη βάλω και όταν βγω έξω για ποτό, με mules και πέρλες! 

Το slip dress που οφείλει να έχει κάθε fashionista!

Νυχτικό, Μarks & Spencer.

Όπως σου έγραψα και πιο πάνω, η χαλάρωση δεν σημαίνει πρόχειρο στιλ. Υπάρχουν κάποιες βραδιές που θες να αράξεις, να ανάψεις τα κεριά σου, να ανοίξεις ένα μπουκάλι κρασί και να καλέσεις τον αγαπημένο σου. Ε, δεν θα του ανοίξεις με τις φόρμες! Ένα slip dress στην τέλεια ροζ απόχρωση είναι η απόλυτη αγορά για τώρα. Και, αν κρυώσεις, στα Marks & Spencer βρήκα τις πιο cozy ρόμπες, που αν τις βάλεις δύσκολα θα τις βγάλεις. Είσαι έτοιμη λοιπόν για ΟΛΑ!

Μαμά… πήρα ζακέτα! Ένα cardigan είναι must για μέσα και έξω από το σπίτι!

Ζακέτα, Triumph.

Όλοι έχουμε ακούσει τουλάχιστον 1 φορά στη ζωή μας τη μαμά μας να φωνάζει : «Zακέτα να πάρεις». Πες μου, μπορείς να σκεφτείς κάτι cozy από μία ζεστή oversized ζακέτα το βράδυ στον καναπέ σου; ‘Oμως, φέτος, αυτό το λατρεμένο πλεκτό item θα το φορέσεις και εκτός σπιτιού στο repeat, εφόσον η ζακέτα ανήκει στα μεγαλύτερα trends της νέας σεζόν!

Τα sleepwear σου πρέπει να έχουν το star χρώμα της σεζόν!

Σετ ύπνου και εσώρουχα, Μinerva.

Θέλω να φοράω άνετα εσώρουχα και sleep wear που να έχουν υψηλή ποιότητα και στιλ. Στη Minerva ανακάλυψα όσα ήθελα και μάλιστα σε τέλειες αποχρώσεις. To star χρώμα της σεζόν, το βουργουνδί, πρωταγωνιστεί στις cotton sleep wear συλλογές του brand  και εμένα το μάτι μου πήγε κατευθείαν εκεί! Σετ φανελάκι και σορτς για τον ύπνο, που συνδύασα με τα πιο άνετα εσώρουχα σε sporty γραμμή!

Το απόλυτο animal print προσγειώθηκε στο πιο cool hoodie!

Ηoodie, Tezenis.

Tο leopard print είναι το αγαπημένο μου animal print. Το λατρεύω γιατί δεν το βαριέσαι ποτέ. Χειμώνα-καλοκαίρι αυτό το μοτίβο τραβάει τα βλέμματα και πάντα είναι in fashion! Τώρα, λοιπόν, που θα ξεκινήσει η cocooning περίοδος, θέλω σίγουρα ένα hoodie με αυτό το print  και βρήκα το πιο άνετο στα Tezenis! To είδα, το δοκίμασα, το πήρα. Απλά τέλειο!

Τελικά τι παπούτσια φοράει μία styler μέσα στο σπίτι;

 

Παντόφλες, Parex.

Πολλές φορές φίλες και αναγνώστριες με ρωτάνε: Oταν είμαι σπίτι και περιμένω φίλους ή το αμόρε, με τι παπούτσια θα τους υποδεχτώ; Οι παντόφλες είναι σωστή επιλογή ή όχι; Θα σου πω ότι απάντηση έχει μέσα τη λέξη παντόφλες, αλλά δίπλα έχει τη λέξη… cute! Aν η παντόφλα έχει cute ύφος, όμορφο σχέδια και χρώμα, τότε δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για μέσα στο σπίτι… με παρέα ή χωρίς. Πού θα βρεις τα ομορφότερα σχέδια; Στην Parex δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις. Εγώ υπέκυψα στη γοητεία της…  Όλιβ και πλέον δεν τις βγάζω από τα πόδια μου.

Θέλεις να χουζουρεύεις σαν… πριγκίπισσα;

Mαξιλάρια και ριχτάρια, Das Home.

Εκτός από το loungwear, θέλω μία ανανέωση και στο σπίτι. Στον χώρο που σκοπεύω να περάσω πολύ χρόνο, με το που μπαίνει το φθινόπωρο. Πού θα ανακαλύψω όλες τις νέες τάσεις για τη διακόσμηση, χωρίς να ξοδέψω μία περιουσία; Das Home! Η πλούσια συλλογή Das home με λευκά είδη, κουρτίνες, ριχτάρια, πετσέτες και τραπεζομάντηλα, ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις της μόδας και καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ελληνικού σπιτιού, σε προσιτές τιμές. Εδώ  βρήκα τα τέλεια  pastel μαξιλάρια που θα βάλω στον καναπέ μου και θα δείχνει καινούριος! Θα ξαπλώνω σαν πριγκίπισσα!

Δες όλη την βόλτα μου στο The Mall Athens:

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Video: Γιάννης Στάθης

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164