Δέσποινα Μοιραράκη για χωρισμό Όλγας Κεφαλογιάννη: «Την συγχαίρω για τη δύναμη και την αξιοπρέπεια που απέδειξε»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη με τη Μαρινέλλα στο Ηρώδειο αλλά και στον χωρισμό της Όλγας Κεφαλογιάννη από τον Μίνω Μάτσα.

«Βγήκε στη σκηνή και είπε το πρώτο τραγούδι a capella. Πριν περάσει στο δεύτερο τραγούδι, είπε μια καλησπέρα στον κόσμο. Αφού είπε τα λόγια, είπα στη φίλη μου ότι πρώτη φορά βλέπω έτσι την Μαρινέλλα. Γενικά η Μαρινέλλα έχει ένα μπρίο όταν μιλά οπότε μου έκανε εντύπωση. Ότι συνέβη μετά, το είδαμε όλοι, μείναμε άναυδοι. Δεν πήγε ο νους μου σε κάτι δυσάρεστο. Πίστευα ότι θα πάει στο νοσοκομείο και όλα καλά. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και να την έχουμε πολύ γρήγορα κοντά μας. Θα το ξεπεράσει γιατί η Μαρινέλλα είναι πολύ δυνατή και το έχει αποδείξει», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη. 

Όσον αφορά στον χωρισμό της Όλγας Κεφαλογιάννη από τον Μίνω Μάτσα, η Δέσποινα Μοιραράκη σχολίασε: «Την συγχαίρω για την ανδρεία, τη δύναμη και την αξιοπρέπεια που απέδειξε και διαχειρίστηκε το προσωπικό της θέμα. Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλές γυναίκες». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164