Chiara Ferragni: Στην Αθήνα για το πολυαναμενόμενο λανσάρισμα της beauty συλλογής της

Η διάσημη Influencer έρχεται την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στο πολυκατάστημα Notos στην Αθήνα (Σταδίου & Αιόλου) για να παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη Chiara Ferragni make-up collection και, φυσικά, είσαι καλεσμένη στο event που διοργανώνει η POINT F GROUP –επίσημος αντιπρόσωπος της Chiara Ferragni makeup collection– στις 6:00 μμ., για να γνωρίσεις από κοντά τόσο τα προϊόντα όσο και την ίδια!

H Chiara Ferragni δεν χρειάζεται συστάσεις, αλλά για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη διασημότερη fashion influencer, όχι μόνο στη χώρα της αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Με 29 εκατομμύρια followers στο Instagram έχει καταφέρει να εξελιχθεί στο απόλυτο Italian Icon στη βιομηχανία της μόδας, δημιουργώντας το δικό της brand που έχει τεράστια απήχηση σε όλες τις ηλικίες. 

Η Chiara, όμως, έχει μία ακόμη μεγάλη αγάπη εκτός από τη μόδα: την ομορφιά. Είναι γνωστή η αδυναμία της στα εξεζητημένα make up looks που υιοθετεί τόσο στις επίσημες εμφανίσεις της όσο και στην προσωπική της ζωή. Η αδυναμία της αυτή είναι και ο λόγος που λάνσαρε το δικό της beauty brand με προϊόντα, που πολύ σύντομα θα δεις  από κοντά.

Η Chiara Ferragni δημιούργησε ένα ξεχωριστό look με εκκεντρικά χρώματα στα μάτια, ένταση στα χείλη, glitter παντού, highlighter στα ζυγωματικά και άψογη επιδερμίδα. Κατάφερε πολύ γρήγορα, από το πρώτο κιόλας λανσάρισμα να κατακτήσει τις beauty lovers στην Ευρώπη και τώρα έρχεται η σειρά σου. Δημιούργησε μια σειράς μακιγιάζ που καλύπτει τις δικές της μεν ανάγκες, αλλά και όλων όσες είναι τολμηρές και αγαπούν τη λάμψη στη ζωή τους, όπως εκείνη. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι πάντα καινοτομεί.

Η σειρά περιλαμβάνει μάσκαρα, παλέτες σκιών, φωτεινά κραγιόν, highlighters, υγρές σκιές και μολύβια χειλιών που θα σε “μεταφέρουν” στο glittery σύμπαν της Ferragni. Πρόκειται για μια συλλογή makeup που κρύβει στοιχεία από την προσωπικότητά της: δυναμισμό, cool διάθεση, σύγχρονη αντίληψη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Θα αποκτήσεις έναν πολύτιμο καθημερινό σύμμαχο προκειμένου να εκφράζεις τα δικά σου δυνατά στοιχεία χωρίς περιορισμούς.

Όλα τα προϊόντα της Chiara Ferragni makeup collection κατασκευάζονται στην Ιταλία, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164