Ενοχλημένη η Βάσω Καζαντζίδη: «Ποτέ δεν είχα ακούσει τον Στέλιο να λέει ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος»

Την αντίδραση της Βάσως Καζαντζίδη, της τελευταίας συζύγου του Στέλιου Καζαντζίδη, προκάλεσε η συνέντευξη του φίλου και συνεργάτη του αξέχαστου καλλιτέχνη, Κώστα Καταμπά, o οποίος ήταν κοντά του τα τελευταία 15χρόνια.

«Ο Στέλιος Καζαντζίδης έχει πει σε συνέντευξή του ότι θέλει να γυριστεί ταινία η ζωή του, το έχει πει. Τον ρώτησα και ποιός θα κάνει τον Καζαντζίδη; Ξέρετε τι μου είπε; «Ο καταλληλότερος είναι ο Απόστολος Γκλέτσος. Θα παίξει και θα με κάνει ακριβώς όπως είμαι.

Ακούω για κάποιον Μάστορα! Δεν το γνωρίζω το παιδί, δεν τον ξέρω, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρει. Όμως εμένα δεν είναι εκεί το θέμα μου, εμένα είναι στο σενάριο. Θα παιχτούν αυτά τα οποία έχουν συμβεί; Τα πραγματικά γεγονότα δεν θα παιχτούν», δήλωσε ο Κώστας Καταμπάς στην εκπομπή  «Πρωινό Σου Σου».

Η Βάσω Καζαντζίδη, εμμέσως πλην σαφώς, διέψευσε, τα όσα ανέφερε ο συνεργάτης του συζύγού της, αναφορικά με την επιθυμία του σπουδαίου ερμηνευτή να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος:

«Ποτέ δεν είχα ακούσει τον Στέλιο να λέει ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος. Πιστέψτε με, είμαι ο άνθρωπος που θα το ήξερε σίγουρα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ο Κώστας Καταμπάς ρωτήθηκε για τη Βάσω Καζαντζίδη, απάντησε: «Δεν έχω σχέση μαζί της και δεν επιθυμώ να έχω».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164