Riley Keough: Εμφανίστηκε στο show της Chanel τραγουδώντας πάνω σε μία κούνια και με dramatic glam beauty look

O οίκος Chanel παρουσίασε την κολεξιόν της επόμενης σεζόν την τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Το show έγινε στο Grand Palais και το σημείο αναφοράς ήταν η Riley Keough που τραγούδησε κάνοντας κούνια. Ήταν αναμενόμενο να γίνει viral μιας και είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές σε όλη την 

Reuters

Το σκηνικό ήταν ένα κλουβί μέσα στο οποίο περπάτησαν και στάθηκαν τα μοντέλα και έκανε κούνια η Keough, το οποίο είναι συμβολικό και εμπνευσμένο από μία δήλωση της Coco Chanel που μπορείς να δεις εδώ μαζί με όλες τις λεπτομέρειες για τις δημιουργίες της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Όσον αφορά στο beauty look της ambassador του οίκου και εγγονής του Elvis Prisley, είναι απλά συγκλονιστικό. Ο celebrity hairstylist Gregory Russel, δημιούργησε old Hollywood κυματισμούς στα καστανά μαλλιά της με χωρίστρα στη μέση και sleek υφή στην κορυφή. 

Για το μακιγιάζ, υπεύθυνη είναι η Aurélie Payen που επιμελείται επίσης και τα looks στη σειρά “Emily in Paris”, μεταξύ άλλων celebrities όπως οι Cate Blanchett και Demi Moore. H Payen τόνισε τα μάτια της Keough με ένα dramatic-glam eyeliner look που συνδύασε με neutral απόχρωση σε χείλη και ζυγωματικά. Απλά υπέροχη. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164