Louis Vuitton: Στο τελευταίο show της Paris Fashion Week είδαμε τα ωραιότερα celebrity beauty looks

Front row στο show του οίκου Louis Vuitton ήταν οι πιο stylish celebrities με την Zendaya να γίνεται για άλλη μια φορά viral και την Cate Blanchett να αποδεικνύει ότι είναι το απόλυτο fashion icon. 

 

Χθες ήταν η τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι με την Louis Vuitton να κηρύσσει τη λήξη της. Οι celebrities υιοθέτησαν απίθανα beauty looks εμπνευσμένα από τις δημιουργίες του οίκου για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025 που φόρεσαν. Από το wet look της Alicia Vikander μέχρι το updo της Zendaya και το classy bob της Cate Blanchett ήταν όλα τους κομψά και cool ταυτόχρονα όπως και η συλλογή του οίκου. Η Zendaya τόνισε τα χείλη της με το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν που συνδύασε με τον ίδιο τόνο σε μάτια και ζυγωματικά. 

Cate Blanchett: Χτένισε το bob της με τον κλασικό και 90’s τρόπο που σημαίνει οι άκρες γυρισμένες προς τα μέσα. Το μακιγιάζ ήταν πράγματι ανοιξιάτικο με το ροζ χρώμα να επικρατεί. 

Alicia Vikander: Είναι μεν ακριβοθώρητη αλλά κάθε φορά που εμφανίζεται γίνεται θέμα συζήτησης. Το wet look στα μαλλιά της ταιριάζει πολύ και στο show το συνδύασε με το no makeup make up look που συνηθίζει. 

Jennifer Connely: Παραμένει πιστή στο sleek bun και τις γήινες αποχρώσεις στο make up που είναι πλέον σήμα κατατεθέν της. 

Chloe Grace-Moretz: Με βαθιά χωρίστρα στην άκρη, ανασηκωμένη φράντζα και γήινες αποχρώσεις σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά. 

Shay Mitchell: Με τα μαλλιά της ελεύθερα και με απαλούς κυματισμούς και μακιγιάζ σε ροζ τόνους που ταιριάζουν πολύ στην σκούρα επιδερμίδα της ήταν μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες στο show.  

Photos: Courtesy by Louis Vuitton

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164