Κέιτ Μίντλετον: Η σφιχτή αγκαλιά σε 16χρονη που πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου – Φωτογραφία

Η Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε και πάλι τις δημόσιες εμφανίσεις, αφότου ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες, μετά την εξομολόγηση ότι νόσησε από καρκίνο. 

Αυτή τη φορά, η Κέιτ Μίντλετον στέλνει μήνυμα δύναμης μέσα από τη φωτογραφία που μοιράζεται στο διαδίκτυο αγκαλιά με μια 16χρονη που πάσχει από σπάνια επιθετική μορφή καρκίνο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 16χρονη Λιζ Χάττον σε μια θερμή αγκαλιά με την Κέιτ Μίντλετον, η οποία για άλλη μια φορά προκάλεσε «βροχή» από σχόλια στο διαδίκτυο.

«Μια ταλαντούχα νεαρή φωτογράφος της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μας ενέπνευσε και τους δύο. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας», ανέφερε η Κέιτ Μίντλετον στην ανάρτησή της με τον Ουίλιαμ.

Το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ιδίως για εκείνους που είναι πιο κοντά σου. Με ταπεινότητα σε φέρνει επίσης πρόσωπο με πρόσωπο με τις αδυναμίες σου με τρόπο που δεν είχες φανταστεί πριν και με αυτό (φέρνει) μια νέα οπτική στα πάντα», είχε πει, μεταξύ άλλων, η πριγκίπισσα της Ουαλίας όταν ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164