Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον on air καβγά με την Ελένη Τσολάκη: «Ήρθαμε σε έντονη αντιπαράθεση, αλλά το λήξαμε»

Έναν αρκετά έντονο καβγά είχαν το πρωί της Τετάρτης 2/10 ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Ελένη Τσολάκη στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σού».

Σε αυτό τον έντονο καβγά αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε το βράδυ της ίδιας μέρας στην κάμερα του Happy Day και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο ο δημοσιογράφος.

«Έγινε μια διαφωνία έντονη, όπως αυτές που έχουν γίνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν με την Ελένη. Είναι και ένας λόγος που αγαπώ να δουλεύω με την Ελένη. γιατί μπορώ να διαφωνώ μαζί της με όλους τους τρόπους και ένα λεπτό μετά να είμαστε αγαπημένοι. Έκατσα στην άποψή μου γιατί την πίστευα και την πιστεύω. Ήρθαμε σε μια έντονη αντιπαράθεση, εγώ αγαπώ να έρχομαι σε έντονη αντιπαράθεση με ανθρώπους που και αυτοί έχουν τα επιχειρήματά τους.

Γι’ αυτό και μετά από μια ώρα που το επαναφέραμε το κομμάτι, ήρθε και με αγκάλιασε και είπε ότι αυτό είναι ένα στοιχείο της δουλειάς μας, συμβαίνει, και είναι ωραίο, είπε μάλιστα ότι διαφωνούμε στα πάντα αλλά, είμαστε μαζί» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν του έχει ζητηθεί ποτέ σε εκπομπή να έχει τον ρόλο του πιο καυστικού, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε, «Φυσικά και έχει συμβεί σε εκπομπή να μου πουν ότι πρέπει να είμαι πιο καυστικός, όλες οι εκπομπές το κάνουν, ας μη γελιόμαστε. Θεωρώ ότι και ψεύτικοι καβγάδες έχουν στηθεί σε πάνελ».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164