Ανδρέας Μικρούτσικος σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Αυτό δεν πρέπει να το αρθρώνεις ούτε σαν αστείο»

Τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για τους τράπερς σχολίασαν στην εκπομπή Buongiorno το πρωί της Πέμπτης 3/10.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξέφρασαν τις απόψεις τους και ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση σχετικά με τις λεπτομέρειες γύρω από το θέμα.

«Στο ραδιόφωνο μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν πρέπει όμως να μπερδεύει την ολομέλεια με την εκπομπή του, θα πρέπει να σεβαστεί τους κανόνες του Κοινοβουλίου. Δεν μπορεί να μιλάει μέσα από τη Βουλή για καταστολή της τέχνης και να βάζει τους δικούς του να τον χειροκροτούν. Στο ραδιόφωνο το κάνεις επίτηδες για να γίνεις viral, εκεί δεν είναι το βήμα για να αποζητούμε τα likes», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εδώ ο Τραμπ έστειλε κόσμο να καταλάβει το Καπιτώλιο και τώρα το παίζει 50-50 να ξαναγίνει πρόεδρος! Και μου λες τι νομιμοποιείται και τι όχι; Άφησέ με να σου πω τη σκέψη μου για τον Τραμπ. Σε λίγο θα με βγάλεις και τραμπικό!», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτό δεν πρέπει να το αρθρώνεις ούτε σαν αστείο! Ούτε σαν αστείο Το παράνομο του ανθρώπου είναι ότι το λέει στην κοινοβουλευτική του ομάδα; Το παράνομο του ανθρώπου είναι ότι αρθρώνει τη λογοκρισία, την καταστολή σαν κύριο μέλημά του! Και τι έγινε; Στην ολομέλεια δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή; Έτσι έκανες και τότε; Δεν είναι θέμα ολομέλειας αλλά θέμα απόψεων», τόνισε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Σοβαρολογείς ρε; Αν φέρω παράδειγμα δηλαδή τον Χίτλερ, σημαίνει ότι τον υπολήπτομαι; Αυτό λέω; Αν δεν βγει δηλαδή στο Κοινοβούλιο, τότε είναι όλα καλώς καμωμένα;», κατέληξε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164