Κατερίνα Τσάβαλου: «Το διαζύγιο το πήρα και λίγο σαν αποτυχία»

Με αφορμή τη νέα παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει, η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην εκπομπή Breakfast @Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Δημήτρη Στεργίου και τον τρόπο που το διαχειρίστηκε η ίδια αλλά και στην υποκρισία που επικρατεί γενικότερα σήμερα.

«Οι εκπομπές μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά και αποδείχθηκε αυτό και με το διαζύγιό μου. Το ήξεραν όλοι και δεν είπε κανείς τίποτα. Μου πέρασε από το μυαλό να μη βγει καν η είδηση όταν ήταν οι εκπομπές στον αέρα, πιο πολύ από το παιδί για να μη διαβάζει διάφορα, αυτό το σκεφτόμασταν κι εγώ και ο μπαμπάς της» είπε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου και πρόσθεσε, «Μετά από 7,5 χρόνια γάμου, το διαζύγιο το πήρε και λίγο σαν αποτυχία. Νομίζω ότι εμείς οι γυναίκες τα αναλύουμε όλα λίγο περισσότερο».

«Θεωρώ ότι είμαστε υποκριτές. Δε μου αρέσει κι αυτός ο φανατισμός. Λες κάτι, για παράδειγμα λες σε κάποιον ότι ένα ρούχο του κάνει λίγο κοιλιά και ξεκινάμε, “αυτό είναι body shaming και τι είναι αυτά που λες”. Έχουμε χάσει το μέτρο… Κι εγώ ξαφνιάστηκα με τον διαζύγιο των κουμπάρων μου, του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου, δεν το ήξερα» ανέφερε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Τσάβαλου.

Τέλος, για τα σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα για τα κιλά της η Κατερίνα Τσάβαλου είπε, «Πιο παλιά, αφότου γέννησα, έπαθα υποθυρεοειδισμό και δεν έχασα αμέσως τα κιλά. Εκεί δέχτηκα bullying τρελό στα social, επίσης έχω σπαστική κολοίτιδα και έχω αυξομείωση στην κοιλιά… Κάποια στιγμή σταμάτησα να ασχολούμαι. Τώρα μου γράφουν, “μπράβο έχετε γίνει όπως πριν”. Κι αυτό είναι βλακεία σχόλιο».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164