Ανδρέας Φουστάνος: «Χειρούργησα τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε το facelift»

Τον Ανδρέα Φουστάνο υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά την Πέμπτη 3/10 στην εκπομπή «Buongiorno».

Ο επιτυχημένος πλαστικός χειρουργός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για το επάγγελμά του, ενώ αποκάλυψε ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου ήταν από τις πρώτες γυναίκες που της έκανε λίφτινγκ. 

«Είμαι 38 χρόνια στον χώρο. Έχω κάνει πάνω από 30.000 ασθενείς και μπορεί να έχουν κάνει και δύο τρία ο καθένας, οπότε άστο, δεν μπορούμε να μετράμε χειρουργεία», είπε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος. 

«Το ότι “ο Ανδρέας Φουστάνος έχει σταματήσει να χειρουργεί” το λένε από την ημέρα που ξεκίνησα. Εγώ ξεκίνησα το 1986 και μετά από 4-5 μήνες χειρούργησα τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, διότι ήταν πρωτοσέλιδα παντού. Όταν είσαι νέος και παίρνεις απότομη δημοσιότητα ή είσαι νορμάλ και το ξεπερνάς ή τρελαίνεσαι. Μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε το facelift», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο ο πλαστικός χειρουργός. 

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Ανδρέας Φουστάνος ανέφερε: «Οι γυναίκες ήταν πάντα μέσα στη ζωή μου. Η διαφορά ηλικίας για εμένα είναι μια φιλοσοφία, μου αρέσει να κάνω παρέα με νέους ανθρώπους. Αν μια συνομήλικη μπορούσε να με ακολουθήσει και να είναι δραστήρια, θα μπορούσα να είμαι μαζί της. Δεν κάνω το πρώτο βήμα στα φλερτ μου, μόνο μια φορά έχω διεκδικήσει. Αυτή την περίοδο είμαι ερωτευμένος».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164