Άγιος έρωτας: Σανίδα σωτηρίας για την Χλόη ο πατήρ Νικόλαος – Όλα όσα θα δούμε απόψε

Άγιος Έρωτας: Ο Κλεάνθης προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να πάψει να κυνηγά τον Αργύρη. Η Χριστίνα αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ο Αργύρης είναι γιος του Κλεάνθη. Η Σοφία συναντά τον Θεοδώρου, ενώ η επιστροφή του Κυριάκου στη Στέρνα εξοργίζει τον Παύλο.

Όσα θα δούμε απόψε:

Ο Παύλος έχει βάλει την Ολυμπία να ψάξει το παρελθόν του πατέρα Νικόλαου, χωρίς να γνωρίζει ότι την ίδια στιγμή και ο ιερέας κάνει τη δική του έρευνα για τον Μαρκόπουλο. Παράλληλα, η Σοφία ανακαλύπτει ότι η μητέρα της έχει προσλάβει ντετέκτιβ για να διαπιστώσει αν την απατά ο Παύλος, και φοβούμενη για ενδεχόμενα σκάνδαλα, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η μεγάλη επιστροφή του Κυριάκου στη Στέρνα είναι γεγονός και στο πρόσωπό του, ο Κλεάνθης βλέπει έναν φίλο ενώ ο Παύλος έναν αντίζηλο. Την ίδια ώρα, ο Κλεάνθης και η Σμαρώ κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τον κρατούμενο Αργύρη, ο οποίος κλονίζεται από μια αινιγματική πληροφορία. Τέλος, η Χλόη υπομένει τις τιμωρίες και την πίεση που δέχεται από τον περίγυρο και η μόνη σανίδα σωτηρίας για εκείνη, είναι ο πατήρ Νικόλαος.

Δες το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

«Άγιος έρωτας». Απόψε στις 21:00.  

Συντελεστές

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Δημήτρης Παπανικολάου, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Παπουτσάκη,  Γιάννης Τσορτέκης, Μαρίνα Ψάλτη, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ηρώ Μουκίου, Γιάννης Εγγλέζος, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Γιάννης Σίντος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Μαρία Κατσανδρή, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Κώστας Κονταράτος, Αντιγόνη Μακρή            

Παραγωγή Primavisione

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164