Τάκης Ζαχαράτος: «Λύγισε» στο Στούντιο 4 – «Θεούλη μου, σε ευχαριστώ που έχω ένα καταφύγιο»

Με αφορμή τη νέα παράσταση που ετοιμάζει αυτό το διάστημα, ο Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κούρο. Ο αγαπημένος performer αναφέρθηκε στα όρια της σάτιρας αλλά και στην βαθιά του πίστη στον Θεό.

«Νομίζω ότι το όριο στη σάτιρα το βάζει αυτός που σατιρίζεις. Δηλαδή αν ένα πρόσωπο που σου δίνει τροφή γιατί είναι υπερβολικό και έχει… ξεφύγει η κατάσταση, είναι ανοριοθέτητο, οπότε εσύ που κάνεις σάτιρα και είναι υπερβολή, σου δίνει τροφή ρε παιδί μου! Λες, πάρε να έχεις! Από εκεί και πέρα όμως αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως, όταν σατιρίζεις έναν άνθρωπο, ή κάνεις σάτιρα, η δεν προσβάλλεις αυτόν που προσβάλλεις αυτός που σατιρίζεις αλλά προσβάλλεσαι ο ίδιος με τον τρόπο που κάνεις τη σάτιρα» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Συγκινούμαι που το λέω αλλά κάθε χρόνο είμαι τόσο ερωτευμένος με αυτό που κάνω και όταν εκεί έξω βλέπω ανθρώπους που ταλαιπωρούνται, που είναι άνεργοι, που δεν έχουν ευτυχία στη ζωή τους ή δεν έχουν βρει τη δική τους άκρη, αυτό με θλίβει πάρα πολύ. «Εντάξει, εσύ έχεις ένα ταλέντο να δίνεις χαρά στον κόσμο» σκέφτομαι και όταν μπαίνω στο θέατρο και αρχίζω να γράφω τις σελίδες μου, λέω «Θεούλη μου, πόσο σε ευχαριστώ που έχω ένα καταφύγιο». Που η τέχνη μου είναι μια ευλογία».

 

«Φυσικά και πιστεύω πολύ στον Θεό αλλά η τέχνη μου είναι το καταφύγιο μου» συμπλήρωσε, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά, ο Τάκης Ζαχαράτος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164