GNTM: Επιστρέφει το reality μόδας στο Star; Οι νέες πληροφορίες

Το Star σκέφτεται να επαναφέρει τον Σεπτέμβριο του 2025 το Greece’s Next Top Model. Το reality μόδας το οποίο φέτος «ξεκουράζεται» μετά τα έντονα σημάδια κόπωσης που σημείωσε η τηλεθέαση του τελευταίου κύκλου, ενδέχεται να επιστρέψει με μερικό reunion κριτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα και του zappIT, ο σταθμός θα αξιοποιήσει σαφώς τα δύο πρόσωπα που έχει ήδη στο δυναμικό του, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Επιπλέον, και αυτό για πολλούς μπορεί να είναι έκπληξη, επιθυμία είναι να φέρει πίσω στα παλιά της λημέρια και την Βίκυ Καγιά.

Πηγές από το κανάλι τονίζουν πως η σχέση με την παρουσιάστρια, παρά το κάπως περίεργο τέλος της συνεργασίας τους, παραμένει καλή και μάλιστα μπορούν να φανταστούν και την αρμονική της συνύπαρξη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία στο παρελθόν έχουν ανταλλάξει ουκ ολίγα βέλη δημοσίως.

 

Πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τον Γιώργο Καράβα και την Έλενα Χριστοπούλου, καθώς οι άνθρωποι του Star φοβούνται πως η συμμετοχή τους στο My Style Rocks, δεν θα διευκολύνει την επιστροφή τους στο πιο λαμπερό GNTM.

Ετικέτες

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164