Αποκλειστικό – Η Ελπίδα για την Ήρα Κατσαντώνη και τον εγγονό της: «Είχαμε δυσκολία 1,5 χρόνο πριν, τώρα είμαστε διπλά χαρούμενοι»

Απερίγραπτη είναι η χαρά της αγαπημένης τραγουδίστριας, Ελπίδας για τη γέννηση του εγγονού της. Η κόρη της, Ήρα Κατσαντώνη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που πήρε το όνομα Οδυσσέας

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE με την Ελπίδα, η ίδια δηλώνει ότι το συναίσθημά της είναι πρωτόγνωρο, ενάμιση χρόνο μετά τη δυσκολία

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, όλη η οικογένεια. Ευχαριστούμε για τις ευχές. Υγεία και τύχη να έχει το παιδί. Αυτά ευχόμαστε εμείς. Δεν έχω χαρεί περισσότερο σε ολόκληρη μου τη ζωή. Είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα. Είναι κάτι που περίμενα χρόνια. Νιώθω 100% αυτό που λένε «του παιδιού μου το παιδί, δύο φορές παιδί μου» αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια στο TLIFE.

Στη συνέχεια, η Ελπίδα συμπληρώνει: «Η κόρη μου είναι πολύ χαρούμενη. Μας ταλαιπώρησε η δυσκολία που είχαμε 1,5 χρόνο πριν, γι’ αυτό τώρα που πήγαν όλα καλά, είμαστε διπλά ευτυχισμένοι. Ο Θεός βλέπει. Εμείς είμαστε καλά, αγαπηθήκαμε πιο πολύ τώρα με αυτή την ευτυχία».

Δες φωτογραφίες:


Φωτογραφίες: Instagram

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164