Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Νιώθω έτοιμη να γίνω μητέρα και να φτιάξω μια ευτυχισμένη οικογένεια»

Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στο Shape Οκτωβρίου και την Αλεξάνδρα Παπαδάκη για την ξεχωριστή ημέρα, για την πρόταση γάμου αλλά και την επιθυμία της να δημιουργήσει οικογένεια.

Διάβασε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

Δεν μπορούμε να μην μιλήσουμε για τον γάμο σου με τον Γρηγόρη Μόργκαν, την 1η Σεπτεμβρίου, στα Φαλάσαρνα της Κρήτης. Ήταν μια μέρα όπως την είχες ονειρευτεί;

Ακόμα δεν το έχω πιστέψει ότι είμαι μία παντρεμένη γυναίκα! Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά μας. Η μέρα του γάμου ήταν μια μέρα όπως την είχαμε ονειρευτεί και οι δύο. Δεν θέλαμε κάτι τετριμμένο αλλά ένα πάρτι που θα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή. Η τελετή έγινε σε μια πολύ ωραία εκκλησία-σπηλιά, και το πάρτι μας έγινε με 80 άτομα, πολύ στενούς φίλους μας που ήρθαν στην Κρήτη να μας τιμήσουν.

Με τον Γρηγόρη είχατε ήδη 2 χρόνια σχέση πριν παντρευτείτε και όμως δεν το είχατε δημοσιοποιήσει. Γιατί έγινε αυτό;

Θέλαμε και οι δύο να προστατεύσουμε τη σχέση μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κρυβόμασταν. Θέλαμε οι στιγμές μας να είναι αποκλειστικά δικές μας. Ναι μεν κάναμε εμφανίσεις και ταξίδια, ανεβάζαμε κάποια στιγμιότυπα αλλά κρατούσαμε τις πολύ προσωπικές στιγμές για εμάς.

Και η πρόταση γάμου έγινε μέσα σε μια σκηνή κάμπινγκ στην Κρήτη!

Ναι, η πρόταση γάμου έγινε με έναν εντελώς ανορθόδοξο τρόπο. Δεν την περίμενα! Ο τρόπος όμως που έγινε ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία μας, στον χαρακτήρα μας. Συνέβη στην παραλία όπου είχαμε πρωτογνωριστεί ως φίλοι. Μετά από έναν χρόνο βρεθήκαμε πάλι εκεί για ελεύθερο κάμπινγκ και έγινε η πρόταση γάμου!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

 

Τώρα, νιώθεις έτοιμη να γίνεις μητέρα;

Και κάποια χρόνια πριν, αν με ρωτούσες το ίδιο, θα σου απαντούσα: Ναι, νιώθω έτοιμη να γίνω μητέρα. Δεν είναι κάτι που προγραμματίζεται, θέλω όμως πολύ να δημιουργήσω μια ευτυχισμένη οικογένεια, όπως η δική μου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164