Σίσσυ Χρηστίδου για Λιάγκα – Αντωνά: «Είναι λίγο αστείο αλλά και αμήχανο αυτό που κάνουμε, ας κοροϊδευτούμε μεταξύ μας»

Η Μαρία Αντωνά έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, απαντώντας για το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά. 

Η ραδιοφωνική παραγωγός δέχτηκε ερώτηση από τη ρεπόρτερ του Mega για το εάν θα μπορούσε να συνεργαστεί με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Μια ερώτηση που προκάλεσε αμηχανία στη Μαρία Αντωνά καθώς εδώ και αρκετούς μήνες είναι ζευγάρι με τον παρουσιαστή του ANT1.

«Από τη στιγμή που δεν μου έχει γίνει πρόταση, δεν το έχω σκεφτεί. Σίγουρα είναι μια εκπομπή που πρωταγωνιστεί, οπότε θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο και το περιβάλλον, σίγουρα περνάνε ωραία εκεί πέρα. Δεν ξέρω, μπορεί να το σκεφτόμουν. Απλά αυτή τη στιγμή που είμαι τώρα, λίγο δύσκολα θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία», απάντησε η Μαρία Αντωνά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρακολουθώντας τις δηλώσεις αντέδρασε σχολιάζοντας τη στάση των δημοσιογράφων σε ερωτήσεις απέναντι στη Μαρία Αντωνά που αφορούν τον Γιώργο Λιάγκα.

«Εντάξει τώρα… αυτό η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο αστείο, αλλά και αμήχανο αυτό που κάνουμε. Δηλαδή, άκουγα τώρα τη Ρέα μας εκεί που έλεγε: “Ποιο πρωινό βλέπεις;” Λέει αυτή: “Όλα τα βλέπω τα πρωινά”. Τύπου ας κοροϊδευτούμε μεταξύ μας. “Στο πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα θα πήγαινες;” 

“Ε, δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση”. Είναι όλο αυτό… κορίτσια, Hello» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μεγάλο λάθος της Μαρίας αν πάει στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν μπλέκεις ποτέ τα προσωπικά με τα επαγγελματικά», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164