Φράνσις Αντετοκούνμπο: Ο «άγνωστος» αδελφός του Γιάννη που μεγάλωσε στην Νιγηρία – «Το όνομά μου έχει και μειονεκτήματα»

Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο ή αλλιώς Ofili είναι ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, ο οποίος όταν οι γονείς του αποφάσισαν να μετεγκατασταθούν στην Ελλάδα εκείνος αναγκάστηκε να μείνει πίσω στη Νιγηρία, μεγαλώνοντας με τον παππού και τη γιαγιά και ακολουθώντας τη δική του ξεχωριστή διαδρομή.

Ο μεγάλος αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για το πάθος του με τη μουσική, τα αδέλφια του και τη σύντομη ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

«Έχω μεγάλο πάθος με τη μουσική. Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι καλός μου φίλος, τον συμπαθώ γιατί προσπαθεί να φέρει κοντά την ελληνική με την νιγηριανή μουσική κουλτούρα» ανέφερε αρχικά ο Φράνσις Αντετοκούνμπο.

«Το καθετί στη ζωή – όπως και το όνομα Αντετοκούνμπο – έχει και προτερήματα και μειονεκτήματα. Προσεγγίζοντας από τη θετική πλευρά είμαι χαρούμενος που το όνομά μου είναι αυτό. Αλλά την ίδια στιγμή ο κόσμος λέει ότι επειδή «είναι Αντετοκούνμπο» θέλει να κάνει κάτι, αλλά δεν ξέρουν ότι εγώ έχω πάθος με τη μουσική. Ήρθα στην Ελλάδα το 2019, έπαιξα για λίγο ποδόσφαιρο στην ομάδα της Σπάρτης αλλά είχα έναν τραυματισμό και σταμάτησα. Στη συνέχεια ξεκίνησα να ηχογραφώ τον δίσκο μου, κάτι που έκανα ούτως ή άλλως στο παρελθόν. 

Η Νιγηρία είναι η πατρίδα μου, το μέρος που γεννήθηκα. Θα έλεγα ότι έχω πολύ καλές αναμνήσεις, αν και η γιαγιά και ο παππούς μου δεν είναι πλέον στη ζωή. Ήθελα να έρθω στην Ελλάδα γιατί είναι οι γονείς μου εδώ» εξομολογήθηκε ο Ofili. 

«Είμαστε πιο κοντά με τα αδέλφια μου πλέον. Κάποια πράγματα που συνέβησαν ήταν γραφτό να γίνουν. Αλλά τώρα η επανένωσή μας είναι κάτι όμορφο» τόνισε επίσης ο Φράνσις Αντετοκούνμπο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164