Δημήτρης Μακαλιάς για Αντιγόνη Ψυχράμη: «Νιώθει συνέχεια ότι τη μειώνω, δεν είμαι καλός φίλος»

Για την σχέση του με την Αντιγόνη Ψυχράμη, την οποία όπως λέει ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που την είδε, αλλά και για τον λόγο που θεωρεί ότι δεν είναι καλός φίλος μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς στον Γιώργο Κρικοριάν και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Ψυχολογικά αυτή τη περίοδο είμαι στα καλύτερά μου. Είμαι σε μια φάση που είμαι πάρα πολύ καλά και νιώθω κυρίως ευτυχισμένος. Είμαι από τη φύση μου πολύ θετικός άνθρωπος. Πρέπει να γίνει κάτι πολύ ακραίο για να μου χαλάσει τη διάθεση. Δε μπορώ το ψέμα, την κοροϊδία. Το άδικο με χαλάει πάρα πολύ. Οι άνθρωποί  μου όταν μου δείχνουν την αγάπη τους, αυτό με ανεβάζει στα ουράνια.

Η σύζυγός μου με εκνευρίζει πάρα πολύ. Είναι αυτά τα μικρά καθημερινά που σε βγάζουν εκτός εαυτού. Δε με βγάζουν εκτός εαυτού, αλλά έχουν την τάση να με βγάλουν» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Είχα έναν αδελφό. Τον έχω χάσει. Η απώλεια αυτή διαχειρίζεται σιγά σιγά. Ισχύει ότι η απώλεια θέλει χρόνο για να την ξεπεράσεις. Περνάς από όλες τις φάσεις, του θυμού, της άρνησης, της θλίψης και τώρα υπάρχει μια ζεστασιά» είπε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός για τον αδελφό του που έχει φύγει από τη ζωή.

Για τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε, «Έρωτας είναι όταν δε θέλεις να αποχωριστείς τον άλλον δευτερόλεπτο… Η αλήθεια είναι ότι εγώ ερωτεύτηκα αμέσως την Αντιγόνη, σε αντίθεση με εκείνη. Από την πρώτη στιγμή που την είδα, πολύ πριν βρεθούμε και προχωρήσουμε σε σχέση, ένιωσα ότι κάτι υπάρχει, και ότι κάτι θα συμβεί κάποτε. Πήρε πολλά χρόνια για να γνωριστούμε και να έρθουμε κοντά και να δει κι εκείνη το δικό μου φως. Εγώ το δικό της το είδα αμέσως.

Είναι πολλά πράγματα αυτά που με εκνευρίζουν σε εκείνη. Δεν είναι οργανωμένη στο μυαλό της. Παραείναι χαλαρή, ξεχνάει πράγματα, σε αντίθεση με εμένα που θέλω να είμαι οργανωμένος… Αυτό που ενοχλεί την Αντιγόνη σε εμένα είναι η λίγη υπεροψία που μπορεί να έχω παραπάνω, η ειρωνεία, νιώθει συνέχεια ότι τη μειώνω…».

«Δεν είμαι καλός φίλος. Δεν είμαι συνεπής φίλος. Είμαι αρχικά μοναχικός χαρακτήρας οπότε, νιώθω ότι με τους φίλους τα έχω πάει χάλια, δηλαδή, δεν προσφέρω, δε δίνω, τους ξεχνάω. Δε θα πάρω τη πρωτοβουλία να κάνω εγώ το πρώτο βήμα αλλά, αν με πάρουν τηλέφωνο θα είμαι πάντα εκεί. Μου αρέσει η μοναξιά. Το έχω πει πως αν η Αντιγόνη με αφήσει κάποια στιγμή, φιλάκια, δε θα με ξαναδεί άνθρωπος» εξομολογήθηκε τέλος ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164