Απόστολος Λύτρας: Η πρώτη αντίδραση της νέας του συντρόφου στο TLIFE – «Γεννημένη να δουλεύω ως μεσίτρια» έλεγε σε συνέντευξή της

Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Απόστολος Λύτρας μόλις έναν μήνα μετά την αποφυλάκιση του και σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το επεισόδιο του άγριου ξυλοδαρμού με την εν διαστάσει σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε σχέση με την εντυπωσιακή Θεοδώρα Παπαδοπούλου, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE είναι μεσίτρια στο επάγγελμα και η βάση της είναι τα νότια προάστια.

Η πρώτη αποκάλυψη για το νέο ζευγάρι έγινε μέσα από τη φωτογραφία του Απόστολου Λύτρα που κυκλοφόρησε στα social media από τα γενέθλιά του στα Χανιά. Ο ποινικολόγος εμφανίζεται με την Θεοδώρα Παπαδοπούλου στην αγκαλιά του σε βραδινό δείπνο με την υπόλοιπη παρέα τους. 

Το ζευγάρι εθεάθη αργά το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο των Χανίων να ετοιμάζεται για την πτήση του με προορισμό την Αθήνα. «Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί, γελούσαν όλη την ώρα, και έδειχναν ευδιάθετοι» μαρτυρά άνθρωπος στο TLIFE που τους είδε στο σημείο.

  • Απόστολος Λύτρας – Η πρώτη αντίδραση της νέας του συντρόφου

Το TLIFE και η Ειρήνη Πεϊβάνη επικοινώνησαν με την Θεοδώρα Παπαδοπούλου, η οποία απέφυγε να απαντήσει, τόσο για την σχέση της με τον Απόστολο Λύτρα, όσο και για την κοινή τους φωτογραφία από τα γενέθλια του ποινικολόγου στην οποία ο ίδιος έχει περασμένο το χέρι του στον ώμο της.

Με ευγένεια και απόλυτη ηρεμία, ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τις πληροφορίες που την θέλουν να διατηρεί δεσμό με τον ποινικολόγο και οι δυο τους να είναι πολύ ερωτευμένοι.

Η κ. Παπαδοπούλου αρκέστηκε στο ότι δεν είναι η ώρα ακόμη για κάποιο σχόλιο και ότι ευχαριστεί για το τηλεφώνημα.

  • Η Θεοδώρα Παπαδοπούλου μιλά για τις φιλοδοξίες της στο Real Estate

Η ίδια, μέσω ενός βίντεο στο youtube με τίτλο «γεννημένη να δουλεύω ως μεσίτρια», συστήνει τον εαυτό της στον χώρο του Real Estate και μιλά με ιδιαίτερη αγάπη για το επάγγελμα της. Όπως αναφέρει, όνειρο της ήταν να ανοίξει το δικό της γραφείο το οποίο να κινείται στα πρότυπα κτηματομεσιτικού γραφείου του εξωτερικού.

«Η ενασχόλησή μου με τα κτηματομεσιτικά προέκυψε ξαφνικά, τυχαία. Μου άρεσε πάρα πολύ, ούτε εγώ το περίμενα και αποφάσισα να το συνεχίσω. Είχα προϋπηρεσία, πριν ανοίξω το δικό μου γραφείο δούλευα σε άλλο γραφείο. Θεωρώ ότι το real estate στην Ελλάδα γίνεται από όλα τα μεσητικά γραφεία με τον ίδιο τρόπο. Το όνειρο μου και η δικιά μου φιλοδοξία ήταν να ανοίξω ένα δικό μου γραφείο που θα κινείται σε πρότυπα γραφείου εξωτερικού και θα είναι διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα

Σε αυτή τη διαφορετικότητα ποντάρω και προσπαθώ όσο μπορώ να κρατήσω μια ξεχωριστή, δική μου γραμμή. Δραστηριοποιούμαι κυρίως στις περιοχές Βάρη, Βάρκιζα, έχω όμως ακίνητα και οικόπεδα και στη Βουλιαγμένη και στη Βούλα και στη Γλυφάδα».

«Η κατάσταση που ζούμε είναι δύσκολη για όλον τον κόσμο. Όμως εμείς του real estate δεν θα έπρεπε να έχουμε παράπονο γιατί τώρα γίνονται κινήσεις. Ο κόσμος πλέον επενδύει. Η Ελλάδα είναι μία πάρα πολύ ασφαλής χώρα για τους ξένους και πιστεύω ότι σε δύσκολους καιρούς πάει καλά το real estate. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το αντικείμενο εργασίας. Το κάνω με πολλή χαρά, πολλή προσοχή και όρεξη», καταλήγει η Θεοδώρα Παπαδοπούλου.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164