Ξέσπασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει την τύφλα του»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το φετινό The 2Night Show στον AΝΤ1.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την πορεία του, την στιγμή που έκανε coming out, αλλά και το πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια.

«Παλιά, όταν διακωμωδούσαν έναν γκέι, δεν με ενοχλούσε. Με ένοιαζε μόνο ότι φαινόταν αυτός ο τύπος, δεν ένιωθα ότι με κοροϊδεύουν», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Για την τηλεοπτική του συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο το 2011 όταν για πρώτη φορά αναφέρθηκε στις σχέσεις και τους συντρόφους του, ο ίδιος σήμερα σχολιάζει: «Από το 2011 μέχρι σήμερα φαίνομαι για οτιδήποτε πρεσβεύω. Δεν θα σταματήσω να διεκδικώ πράγματα όσο υπάρχει κακοποιητικός λόγος».

 

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξέσπασε για  σκληρά σχόλια που δέχονται συχνά τα ομόφυλα ζευγάρια που μεγαλώνουν μαζί ένα παιδί. 

«Ποιος λέει ότι όταν ένα παιδί μεγαλώνει με ομόφυλα ζευγάρια θα βγει ομοφυλόφιλο… Δεν με αφορά ειλικρινά και δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει την τύφλα του. Θα μιλήσω και θα απολογηθώ σε έναν αμόρφωτο άνθρωπο;».

«Θα μιλήσουν για την οικογένειά μου; Εγώ ακούω αυτό που λένε “να ακουστεί η άλλη άποψη”. Θα ακουστεί άποψη για τη ζωή μου; Δεν με νοιάζει τι κάνεις στο κρεβάτι σου. Θα μιλήσει ο άλλος και θα έχει άποψη για το πώς θα ζω εγώ; Θα πει αυτός για το παιδί μου;

Θα ανεχόσουν εσύ να ακούσεις ότι το παιδί σου θα βγει ανώμαλο; Με ποιο δικαίωμα θα μιλήσει κάποιος για τη σεξουαλική ζωή κάποιοι άλλου και για το πώς θα χειριστεί το παιδί και την οικογένειά του. Δεν το καταλαβαίνω αυτό», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ξεσπώντας για τα σκληρά σχόλια που συχνά δέχονται αυτές οι οικογένειες.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον γιο του

Για τον ρόλο του ως πατέρας: «Το παιδί το θωρακίζεις με την αλήθεια. Η αλήθεια πάνω από όλα το κάνει ασφαλές το παιδί. Ο καθένας μεγαλώνει το παιδί του όπως πιστεύει, υπάρχουν πολλά χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν στις οικογένειες και αυτά να τα συζητήσουν οι γονείς στα παιδιά τους (…)

Θέλω να είναι μορφωμένος, έχει τάσεις για τα καλλιτεχνικά και τον αθλητισμό. Του αρέσει πολύ η μουσική, του αρέσει να βλέπει θέατρο και του αρέσει και η γιόγκα.  Θέλω να είναι καλά με το σχολείο του, να αισθάνεται όμορφα, αυτό θέλω, να είναι καλά και ευτυχισμένος», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Δες ακόμα: Φώτης Σεργουλόπουλος: Απαντά για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου – «Βρισκόμαστε σε μία φάση τελείως διαφορετική»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164