Απόστολος Λύτρας: Μιλά πρώτη φορά για τη νέα του σχέση – Γνωρίζονται 16 χρόνια και είναι μαζί έναν μήνα

Ερωτευμένος είναι ξανά ο Απόστολος Λύτρας μόλις έναν μήνα μετά την αποφυλάκιση του και σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το επεισόδιο του άγριου ξυλοδαρμού με την εν διαστάσει σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε σχέση με την εντυπωσιακή Θεοδώρα Παπαδοπούλου, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE είναι μεσίτρια στο επάγγελμα και η βάση της είναι τα νότια προάστια.

Ο ποινικολόγος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται σε νέα σχέση με την 45χρονη μεσίτρια. 

Ο Απόστολος Λύτρας και η Θεοδώρα Παπαδοπούλου ήταν φίλοι τα τελευταία 16 χρόνια και εδώ και έναν μήνα είναι ζευγάρι. Όπως τόνισε ο ίδιος στην εκπομπή του Alpha δεν προσπάθησε να κρύψει τη σχέση του με την 45χρονη.

«Πραγματικά η ζωή συνεχίζεται. Όταν κάποιος άνθρωπος υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, όπως εγώ, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε τι οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη. Δεν κρύβω τη σχέση μου. Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει τη ζωή του» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

Η Θεοδώρα Παπαδοπούλου σε δήλωσή της στο «Super Κατερίνα», ανέφερε: «Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε. Είμαστε εδώ και έναν μήνα σε σχέση κάτι που μας κάνει ευτυχισμένους και τους δύο».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164