Θέμης Αδαμαντίδης σε Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ αγαπάω τις γυναίκες περισσότερο από αυτόν»

Στα δικαστήρια βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής, κατά την έξοδό του από τη δικαστική αίθουσα μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό στην κάμερα του «Πρωινού» μετά τα όσα είπε χθες για εκείνον ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ξέρετε τι έχω να πω; Έχω να πω στον κύριο Λιάγκα ότι εγώ αγαπάω περισσότερο από αυτόν. Έτσι πιστεύω. Είμαι σίγουρος. Και να σας πω κάτι; Έχω δώσει τα πάντα για τις γυναίκες» ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Δεν ήμουν ενήμερος για την υπόθεση με τον κύριο Λύτρα, μίλησα χωρίς να γνωρίζω τι έχει συμβεί. Με προστάτευσε η εκπομπή; Δε νομίζω. Αν με προστάτευσε, δε θα έβγαζε τη δήλωση, γιατί ήταν πιο παλιά αυτή. Δε θα έπρεπε να το τραβήξουν τόσο. Άλλωστε εγώ δεν είμαι δικαστής να δικάζω τον καθένα και ούτε μπορώ να αποφασίζω για κάποιον. Είπα τη γνώμη μου χωρίς να γνωρίζω πολλά. Δεν πρέπει να αφήνουμε τις καταστάσεις σε επίπεδα που χαντακώνουν έναν άνθρωπο και μία καριέρα για κάτι που ίσως να διορθώνεται» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε ξανά στη δήλωση που έκανε ενώπιων πολλών ανθρώπων στο πλατό του Πρωινού ενώ τόνισε πως δεν θέλει να μπει σε κάποιον… διαγωνισμό για το ποιός αγαπάει τις γυναίκες περισσότερο.

Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164