Big Autumn Energy: Η νέα AW 2024-25 συλλογή των Marks & Spencer που αναδεικνύει το αυθεντικό στυλ κάθε σύγχρονης δυναμικής γυναίκας

Για κάθε γυναίκα που αναζητά μια vibrant & bolder ενέργεια, μέσα από την ανανέωση και τις αλλαγές του φθινοπώρου, τα M&S παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή AW Collection 2024-25, η οποία αποτυπώνει τη δύναμη της αυτοέκφρασης μέσα από το στυλ.

Η μόδα δεν είναι μόνο τα ρούχα που φοράμε, αλλά αποτελεί έναν τρόπο να επικοινωνήσουμε την εσωτερική μας ενέργεια, την αυθεντικότητα και την προσωπικότητά μας. Η συλλογή Big Autumn Energy των M&S αναδεικνύει το στυλ ως τον καμβά που αναπαριστά την προσωπική μας ιστορία και ενέργεια. Κάθε κομμάτι της νέας συλλογής είναι σχεδιασμένο για να αγκαλιάζει κάθε πτυχή του εαυτού μας – είτε νιώθουμε τολμηρές, γεμάτες ζωντάνια ή ανανεωμένες.

 

Στο πλαίσιο αυτό, τα M&S φέτος συνεργάζονται με δύο δυναμικές γυναίκες, την Τόνια Σωτηροπούλου και τη Ναταλία Swift. Η καθεμιά μέσα από τη μοναδικότητά της υπογραμμίζει τη σημασία της προσωπικής έκφρασης, ενισχύοντας το μήνυμα ότι το στυλ είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να εκφράζουμε την ενέργειά μας και να είμαστε ο εαυτός μας. Η Τόνια Σωτηροπούλου με πιο confident επιλογές ενισχύει την εικόνα κάθε δυναμικής και αυτοδημιούργητης γυναίκας, ενώ η Ναταλία Swift μέσα από την νεανική αυτοπεποίθηση υποστηρίζει την αυθεντικότητά της με bolder & vibrant looks. Την καμπάνια για την αντρική συλλογή πλαισιώνουν ο Παντελής Τουτουντζής και ο παραολυμπιονίκης Στέλιος Μαλακόπουλος.

 

 

Η νέα συλλογή των M&S αποτελείται από key pieces που εξυμνούν τη γυναικεία δυναμική. Με έντονα χρώματα και πλούσιες υφές, κάθε ρούχο λειτουργεί ως μέσο έκφρασης του πολύπλευρου εαυτού μας. Από tailored jackets που αποπνέουν κομψότητα, μέχρι oversized πλεκτά που προσφέρουν άνεση και ζεστασιά, η συλλογή είναι σχεδιασμένη για να καλύψει κάθε στυλιστική ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας. Τα βαθιά φθινοπωρινά χρώματα όπως το ζεστό πορτοκαλί, το μωβ και οι γήινες αποχρώσεις συναντούν το γκρι και το μαύρο, δημιουργώντας εκρηκτικούς συνδυασμούς που αποπνέουν αυτοπεποίθηση. Οι υφές, από το κλασικό tweed μέχρι τις μεταλλικές λάμψεις και τις ιριδίζουσες παγιέτες, συνδέουν την άνεση με την εντυπωσιακή θηλυκότητα.

Η Big Autumn Energy συλλογή απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να εκφράσουν τον αυθεντικό εαυτό τους με κάθε τους εμφάνιση. Oversized σχέδια και ρίγες κυριαρχούν στις επιλογές του φθινοπώρου με τη σειρά “Edit” να περιλαμβάνει must-have κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα, όπως κομψά jersey tops, ελαφριά πανωφόρια, cropped jackets και tailored maxi φούστες.

Για όσες εκφράζουν τη μοναδικότητά τους μέσα από casual επιλογές, τα M&S προσφέρουν δυναμικά νέα σχέδια για confident και bolder looks. Αθλητικά σύνολα, cable knit jumpers, κλασικά slip φορέματα και boyfriend biker πανωφόρια έρχονται για να αποδείξουν πως τα ρούχα αποτελούν τον πρωταγωνιστή της εξωτερικευμένης μας ενέργειας. Για όσες αγαπούν το denim, η συλλογή περιλαμβάνει από midi φούστες έως boilersuits, κατάλληλα για να υποστηρίξουν κάθε χαρακτήρα και εμφάνιση.

Όπως η ενέργεια μας, δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα αλλά αναδεικνύεται μέσα από κάθε μικρή προσθήκη, έτσι και η Big Autumn Energy δεν περιλαμβάνει μόνο ρούχα αλλά παρουσιάζει και μια σειρά από υποδήματα που συμπληρώνουν κάθε εμφάνιση. Τα micro boot τακούνια, τα preppy loafers και τα combat lace-up προσθέτουν δυναμισμό, ενώ οι δερμάτινες μπαλαρίνες αποπνέουν μια αβίαστη κομψότητα για κάθε γυναίκα που θέλει να αναδείξει την re-energised πλευρά της.

Η συλλογή Big Autumn Energy είναι μια δήλωση αυτοπεποίθησης και μια πρόσκληση σε κάθε γυναίκα να αγκαλιάσει την αλλαγή και να αναδείξει τη μοναδικότητά της μέσα από το στυλ της.

Ανακαλύψτε τη συλλογή AW Collection 2024 στα καταστήματα M&S και online, και εκφράστε τη δική σας Big Autumn Energy με αυθεντικότητα και στυλ!

 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164