Άρης Σερβετάλης: Η τεράστια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση και η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στο Στούντιο 4

Ο Άρης Σερβετάλης φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4, σε μία από τις πολύ σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός που αποφεύγει τις συνεντεύξεις μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, εξήγησε ότι οι δημόσιες εξομολογήσεις του σχετίζονται με τις δουλειές του στο θέατρο.

«Υπάρχει αμηχανία τις συνεντεύξεις… Μέσα σε μισή ώρα πρέπει να πεις πράγματα» είπε ο Άρης Σερβετάλης στους παρουσιαστές.

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου χαρακτήρισε μοναδικό τον τρόπο ντυσίματος και την εμφάνισή του, με τον Άρη Σερβετάλη να επισημαίνει: «Για την εμφάνιση μου αρέσει κάθε φορά που είμαι σε μία παράσταση ή υποδύομαι έναν ρόλο να μπαίνω σε μία διαδικασία αλλαγής πάντα σε συνδυασμό με την αισθητική μου». 

Η αποχώρηση από την παράσταση «Ρινόκερος»

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε για την αποχώρησή του από την παράσταση «Ρινόκερος».

«Όταν πρέπει να πάρεις θέση σε κάποια διλήμματα, εκεί αναγκαστικά λες ότι εγώ πιστεύω αυτό και το άλλο δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Ασχέτως αν είναι σωστή ή όχι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ξεκάθαρο έξι μήνες πριν παρθεί αυτή η απόφαση από την κυβέρνηση, να διαχωρίζονται οι θεατές σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είχα πει τότε στην παραγωγή και στον καλλιτεχνικό διευθυντή  ότι εγώ δεν μπορώ να το υποστηρίξω, δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό. Μου είπαν ότι αυτό είναι τρέλα και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει και όταν έγινε τούς είπα ότι πρέπει να φύγω».

Ο Άρης Σερβετάλης συμπλήρωσε: «Εγώ έκανα αυτό που αισθανόμουν ως ορθό, αλλά υπάρχει και το “κόστος”, γιατί ο άλλος μπορεί να μην το καταλάβει, ο άλλος μπορεί να το πάρει με έναν άλλο τρόπο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να τοποθετηθεί ανάλογα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164