Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν θέλω εντάσεις και διαφωνίες, δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν»

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το απόγευμα της Τρίτης 8/10 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο παρουσιαστής, δεν δημοσιεύει συχνά πράγματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, αφού οι περισσότερες αναρτήσεις του έχουν να κάνουν με τη δουλειά του, είτε στο ραδιόφωνο είτε στην τηλεόραση.

Αυτή τη φορά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια εξαίρεση και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποιες σκέψεις του όσον αφορά στην καθημερινότητά του και τους φίλους του.

Ο ίδιος τόνισε πως τα τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει οι προτιμήσεις και οι επιλογές του και ξεκαθάρισε πως θέλει δίπλα του μόνο καλοπροαίρετους ανθρώπους.

«Όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ ότι άλλαξα… Δεν θέλω φασαρία, δεν θέλω τρελούς ρυθμούς… Δεν θέλω εντάσεις και διαφωνίες, δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Θέλω έναν περιποιημένο μυρωδάτο καφέ, αγαπημένη μουσική και καλοπροαίρετους ανθρώπους να μοιράζομαι μαζί του όνειρα. Να απολαύσω ένα καλό φαγητό, να καλαμπουρίζω, να γελάσω. Να έχω υγεία, καλοσύνη, ουσία και ποιότητα… Να ‘χω θάλασσα και ήλιο, σπίτι φιλοξενώ, γεμάτο με καθαρά βλέμματα ανθρώπων. Δεν σπαταλάω πια το χρόνο μου για τίποτα λιγότερο…», έγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην ανάρτησή του.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164