Μελέτης Ηλίας: Η αποκάλυψη για τον ρόλο που τον σημάδεψε τηλεοπτικά και η συνεργασία με τη Μαρία Κίτσου

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 9/10 ο Μελέτης Ηλίας.

Ο γνωστός ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά», μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του Τζουζέπε Μοντιλιάνι και για τη συνεργασία του με τη Μαρία Κίτσου.

«Στη “Μάγισσα” τώρα, νιώθω ότι δεν έχω βρεθεί σε άλλη παραγωγή αντάξια, όπου όλα είναι τόσο προσεγμένα. Είναι σαν να σου λένε με τον τρόπο τους “φίλε, δεν μπορείς να μην παίξεις καλά εδώ, τα έχουμε όλα στρωμένα.”Υπάρχει air condition, φρουτάκια, καφές. Το μόνο που δυσκολεύτηκα ήταν ότι, επειδή ξεκινήσαμε καλοκαίρι με τα ρούχα της εποχής, βγάλαμε την μπέμπελη», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Ο ίδιος αποκάλυψε ποιος ήταν ο ρόλος που τον σημάδεψε τηλεοπτικά και τον θεωρεί πισωγύρισμα τώρα, και γνωστοποίησε τον λόγο που δεν ήθελε να παρουσιάσει το «Deal», παρόλο που πέρασε από δοκιμαστικό.

«Είναι ωραίο να σταματάει κάτι στο peak του, ακόμα και οι επαναλήψεις σκίζουν. Το ενδεχόμενο να ξαναβρεθούμε αν με ρωτάς σαν Μελέτη όχι ηθοποιό, θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναβρεθώ μαζί τους. Τώρα θα λέγεται “Σόι σου”, θα λέγεται κάτι άλλο. Αυτή η παρέα που δημιουργήθηκε ήταν πολύ ευχάριστη. Σαν επαγγελματίας ηθοποιός νιώθω ότι είναι πισωγύρισμα να ξαναπαίξω τον Σάββα», εξήγησε ο Μελέτης Ηλίας.

«Νομίζω ότι υπήρχαν θέματα με τα σενάρια, δεν υπήρχαν άλλα θέματα να θίξουμε και επίσης νομίζω ότι υπήρχε μια αίσθηση ανανέωσης, να κάνουμε καινούρια πράγματα, και η φιλοσοφία του καναλιού, καθώς και εμείς οι ίδιοι, θέλαμε να προχωρήσουμε», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Τέλος για το δοκιμαστικό στο Deal ο Μελέτη Ηλίας είπε:  «Πέρασα από ένα δοκιμαστικό και τα πήγα αρκετά καλά, σύμφωνα με τα λεγόμενα στους διαδρόμους, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπήρχε δύσκολο πρόγραμμα με τα γυρίσματα. Δεν ένιωθα ότι ήταν έξυπνη ιδέα να δοκιμαστώ σε κάτι που ήδη παίζεται για 15 χρόνια».

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164