Φωτεινή Πετρογιάννη: «Ερχόταν έξω από το σπίτι μου, μου μιλούσε λες και είχαμε σχέση… Πήγαμε στα δικαστήρια και κέρδισα»

Η υπόθεση του Γιάννη Πλούταρχου με την εμμονική θαυμάστρια συζητήθηκε το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου στο «Πρωινό», με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να αποκαλύπτει τη δική της τρομακτική εμπειρία.

Η δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της μοιράστηκε τα όσα έζησε πριν από τρία χρόνια, όταν συμμετείχε στην εκπομπή του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Πετρογιάννη εξομολογήθηκε on air: «Να πούμε ότι είναι μία εντελώς εκβιαστική διαδικασία, είναι μία διαδικασία που σου προκαλεί στρες, τρόμο, όταν ένας άνθρωπος έρχεται έξω από το σπίτι σου. Δε μπορεί να μην καταλαβαίνεις ότι όταν ο άλλος δε θέλει να είσαι εκεί, δε μπορείς να είσαι γιατί του δημιουργείς και ψυχολογικό εκβιασμό. Το έχω περάσει και ξέρω, έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε άνθρωπο που ερχόταν έξω από το σπίτι μου και μου κόστισε πολύ ψυχολογικά.

Ερχόταν έξω από το σπίτι μου, μού έστελνε κατεβατά κάθε μέρα, μου μιλούσε λες και είχαμε σχέση. Μου έλεγε «αγάπη μου, πάω τώρα στη μαμά μου, θα της μιλήσω για σένα». Νόμιζε ότι είχαμε σχέση. Ήταν γύρω στα 40. Πήγαμε στα δικαστήρια, βγήκαν ασφαλιστικά μέτρα και τα κέρδισα. Είχα βγάλει τον σκύλο μου βόλτα και ξαφνικά ήταν εκεί».

«Είναι τρομακτική διαδικασία» κατέληξε η εγκυμονούσα Φωτεινή Πετρογιάννη. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164