Γιώργος Μαζωνάκης – «Έχει κοστίσει πολύ στη μητέρα τους αυτή η κατάσταση» αποκαλύπτει φίλος της οικογένειας

Ιδιαίτερα ευδιάθετος εμφανίστηκε χθες ο Γιώργος Μαζωνάκης, εν μέσω δικαστικής διαμάχης με την αδελφή του Βάσω, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αδελφικός φίλος του τραγουδιστή αλλά και της οικογένειας τονίζει στην εκπομπή του Alpha ότι η απόφαση του Γιώργου Μαζωνάκη να συνεχίσει την δικαστική διαμάχη έπεσε κεραυνός εν αιθρία. 

«Η απόφαση του Γιώργου Μαζωνάκη να συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς στην οικογένεια ούτε στο στενό φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι πάθαμε όλοι σοκ. Όλα έδειχναν πως έχει ηρεμήσει η κατάσταση και πως τα δυο αδέλφια σιγά σιγά θα έφτιαχναν τη σχέση τους. Η Βάσω ήθελε να τα βρει εξωδικαστικά με τον αδελφό της και να έρθει σε κάποιο συμβιβασμό.

Η μητέρα τους είναι εκείνη που της έχει κοστίσει πολύ αυτή η κατάσταση. Τη στεναχωρεί πολύ που τα δυο της παιδιά δεν μιλιούνται, όταν τους καμάρωνε και τους δυο πάντα αγαπημένους. Την ημέρα που δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Γιώργου, της ανέβηκε η πίεση» αποκαλύπτει φίλος της οικογένειας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164