Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το σπίτι της, μετά τη νοσηλεία της στην ΜΕΘ

Η Μαρία Μπακοδήμου νοσηλεύτηκε πριν λίγες ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου, ύστερα από αλλεργικό σοκ που υπέστη όταν της χορηγήθηκε μία φαρμακευτική ουσία.

Οι ουσίες που χορηγούνται για την πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων προκαλούν πολύ σπάνια αλλεργικές αντιδράσεις που χρήζουν άμεσης παρέμβασης των γιατρών καθώς μπορεί να γίνουν επικίνδυνες για τη ζωή του ασθενούς.

Το πρωί της Δευτέρας, η Μαρία Μπακοδήμου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και σήμερα Τετάρτη δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στα social media. Η παρουσιάστρια ποζάρει στην κουζίνα της και φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη αλλά ευδιάθετη που κατάφερε να ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία της.

«Αν κάποιος μας ρωτήσει ποια είναι τα 5 σημαντικά που θέλουμε στη ζωή μας θα έβαζες μέσα την κανονικότητα; Κι όμως ίσως πρέπει να μπει πρώτη πρώτη στη λίστα . Στην κανονικότητα έχεις εξασφαλίσει ότι εσύ κι όσοι αγαπάς είστε καλά. Δεν έχει χτυπήσει ένα #####τηλέφωνο να μάθεις κακά νέα. Ίσως έχει δίκιο η αγγλική παροιμία “no news good news”. Όσοι ζουν στην κανονικότητα τους ας την απολαύσουν, ακόμη κι αν γκρινιάζουν για τη βαρεμάρα της» έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Bacodimou (@mariabacodimou)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164