Ιωάννα Τούνη: «Για να έχετε λόγο να κρίνετε, πρέπει να το ακούσετε» – Η αντίδραση για το «τέρας» του Ανδρέα Μικρούτσικου

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στο «Πρωινό ΣουΣου» και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή μετά την περιπέτεια με την αεροπορική εταιρία και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Η γνωστή influencer τόνισε πως ό,τι ήταν να πει, το δήλωσε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, ενώ ευχήθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο «να είναι καλά», μετά τον χαρακτηρισμό «τέρας» που της απέδωσε στον αέρα του Buongiorno.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Τούνη δήλωσε: «Ό,τι σχόλια είχα, τα έχω κάνει στα προσωπικά μου social media όπου δεν υπάρχει όλη αυτή η κιτρινίλα που υπάρχει στο συνάφι σας. Πάω να δω τον γιο μου, να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ».

Όσον αφορά στον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Να είναι καλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Να είστε καλά όλοι».

«Το πέσιμο στο αεροδρόμιο δεν είναι το αγαπημένο μου κομμάτι. Όπως και να έχει, έχω τοποθετηθεί στα δικά μου social media. Για να έχετε λόγο να κρίνετε οποιοδήποτε συμβάν, πρέπει για αρχή να το ακούσετε, οπότε ας κάτσει ο οποιοσδήποτε στο πάνελ και μιλάει για εμένα και την παρέα μου να δει το περιστατικό. Γιατί είμαι σίγουρη από τα αποσπάσματα που έχω ακούσει, ότι δεν το έχετε ακούσει για να μιλήσετε γι’ αυτό» συμπλήρωσε στη συνέχεια, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει αν θα κινηθεί νομικά κατά της αεροπορικής εταιρίας. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164