Κέλλυ Κελεκίδου: «Με τον Νίκο Κουρκούλη θα είμαστε πάντα δίπλα στον γιο μας ό,τι κι αν επιλέξει να κάνει»

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για την έναρξη των νυχτερινών εμφανίσεων της Κέλλυς Κελεκίδου στο πλευρό του Ηλία Βρεττού βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον ρόλο της ως μαμά, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό που έχει προτεραιότητα για εκείνη είναι τα παιδιά της να κάνουν αυτό που τα κάνει ευτυχισμένα.

«Πρώτα από όλα είμαι μαμά, είμαι μια παραδοσιακή μαμά. Φέτος κάναμε το πρώτο μας ταξίδι οι δυο μας με τον γιο μου τον Ραφαήλ, πήγαμε στον Travis Scott, στη συναυλία του στο Βουκουρέστι. Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά πάρα πολύ όμορφη. Πάνω από όλα χαίρομαι που βρέθηκα μαζί με τον γιο μου σε κάτι που αγαπάει και του αρέσει πάρα πολύ» ανέφερε αρχικά η Κέλλυ Κελεκίδου.

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν είναι θετική στο να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι ο γιος της, η Κέλλυ Κελεκίδου απάντησε: «Εγώ είμαι υπέρ στο να κάνει ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο. Είμαστε δίπλα του. Έχει δυο γονείς που θα είναι πάντα δίπλα του σε ό,τι κι αν κάνει, όποιο δρόμο κι αν επιλέξει. Είμαστε πάντα παράλληλα μαζί με τα παιδιά μας, αυτό δε πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164