Περικλής Κονδυλάτος για ανάρτηση Δανάης Μπάρκα: «Εγώ είμαι το γουρούνι; Δε θα μπω στον πειρασμό να απαντήσω»

Μετά την ανάρτηση όλο νόημα της Δανάης Μπάρκα, ο Περικλής Κονδυλάτος επέστρεψε με νέες δηλώσεις στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στη ρεπόρτερ, Ελένη Παπαδόγια.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων αρνήθηκε ότι έχει κάνει δηλώσεις για την παρουσιάστρια του Mega και αναρωτήθηκε αν είναι εκείνος το γουρούνι που αναφέρεται σε ανάρτησή της.

Ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν έχω πει τίποτα και το παίρνουν και το εντάσσουν στο πλαίσιο που μιλάνε για το συγκεκριμένο άτομο. Εγώ δεν έχω πει απολύτως τίποτα. Το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει, εγώ δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη συγκεκριμένη κυρία» και πρόσθεσε, όταν η δημοσιογράφος του διάβασε την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα: «Το γουρούνι είμαι εγώ; Θα μπορούσα να απαντήσω κάτι πολύ χειρότερο από αυτό αλλά δε θα με βάλετε στον πειρασμό. Εγώ είμαι gentleman. Με έθιξε αυτή η δήλωση, θα πάω να κλάψω. Με στενοχωρεί γιατί όλο αυτό ξεκίνησε επειδή είπα γενικά για τα κιλά και βγήκε η συγκεκριμένη κυρία και το πήρε προσωπικά. Με στενοχωρεί που με έχει «φάει» αυτό και με έχει πάει σε ένα σημείο που εγώ δε θέλω να πάω καθόλου. Το μέλημά μου είναι να προστατέψω τα νέα παιδιά από κακά πρότυπα».

Στη συνέχεια, ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε: «Δεν υπάρχει κόντρα, εκείνη το ξεκίνησε. Εγώ αμύνομαι. Εγώ βγαίνω και κάνω καλοπροαίρετα μία δήλωση και λέω στα νέα παιδιά «να μην έχετε πρότυπα λάθος» κι εσείς οι δημοσιογράφοι το παίρνετε και το κάνετε σαν ίντριγκα».

«Ποτέ μην παλεύεις με ένα γουρούνι. Και οι δύο θα λερωθείτε και το γουρούνι λατρεύει να λερώνεται!» έγραψε χθες η παρουσιάστρια του Mega στο Instagram της, μετά τις επίμαχες δηλώσεις του για τα κιλά της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164