Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν βιώνω προσωπικά τις επιθέσεις που δέχομαι, τα βράδια κοιμάμαι πολύ ωραία και νιώθω ευτυχισμένη»

Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Buongiorno» με την Φαίη Σκορδά. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια σχολίασε την πρόσφατη «επίθεση» που δέχθηκε για δεύτερη φορά σχετικά με τις στιλιστικές της επιλογές, ενώ απαντά στο ενδεχόμενο ενασχόλησης με την πολιτική.

«Δεν βιώνω την επίθεση προσωπικά. Ξέρω πως πίσω από το πρόσωπο είναι η επίθεση στην άποψη. Επειδή είμαι σίγουρη για τις απόψεις μου και νιώθω καλά με αυτές και όταν τις υπερασπίζομαι και όταν τις φέρω, ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνης, οπότε δεν το βιώνω προσωπικά», δηλώνει η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Είναι μία αντίληψη ότι θέλουμε να βλέπουμε τους ανθρώπους όπως εμάς μας κάνουν. Αυτό είναι κάτι που έχουμε αγωνιστεί πολύ για να το βγάλουμε από πάνω μας, να ξεπεράσουμε παλιές και μπανάλ σκέψεις. Φύγαμε από την αντιφασιστική συναυλία και μείναμε στο πόσο κόστισε το φόρεμά μου, που ήταν και ψευδές το ποσό. Δεν απαντάω γενικά, το έκανα τώρα με χιούμορ γιατί μόνο με χιούμορ μπορώ να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο. Προσπαθώ να απαντάω. Δεν είναι κακό να απαντάς. Δεν υπάρχουν πρέπει.

Σημασία έχει πως κοιμάσαι το βράδυ, πως νιώθεις για τον εαυτό σου εσύ και οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει γύρω σου. Τα βράδια κοιμάμαι πάρα πολύ ωραία, νιώθω περήφανη και ευτυχισμένη που έχω φτιάξει μία ζωή που με εμπεριέχει ακέραιη και σε μία ολότητα. Προσέχω τη διατύπωση όσων λέω, ότι αυτό που έχει πει ακούγεται όπως θέλω να ακουστεί», συμπληρώνει στην τοποθέτησή της για το ζήτημα που προέκυψε στα social media με το φόρεμα των 148 ευρώ.

 

«Δεν το έχω σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική, αν και μου έχει γίνει πρόταση. Είμαι ένα βαθιά πολιτικοποιημένο ον. Η πολιτική είναι ζωή. Θεωρώ τον εαυτό μου ενταγμένο στο κίνημα, τις συλλογικότητες και σε έναν οργανωμένο αγώνα. Είχα μάθει μέσα από την οικογένειά μου να λειτουργώ σε ομάδες. Είχα μάθει να κάνω παραχωρήσεις, να είμαι αλληλέγγυα, να σκέφτομαι τον εαυτό μου ως σύνολο. Οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε βαθιά επηρεασμένοι από τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Νατάσα Μποφίλιου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164