Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για το ρεπορτάζ με το ακίνητο Μπάλντοκ – «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Κύμα αντιδράσεων στα social media προκάλεσε το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 10/10 στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Πρωινό». 

Το ρεπορτάζ παρουσίαζε αναλυτικά λεπτομέρειες που αφορούσαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, αλλά και οικονομικά στοιχεία που είχαν να κάνουν με το ακίνητο. Από την ώρα που αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή, άρχισε ένα κύμα αρνητικών σχολίων και «επιθέσεων» προς τον παρουσιαστή μέσα από τα social media, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι θα έπρεπε να σεβαστεί τον θάνατό του και να μην ασχολείται με το πόσο κόστιζε το κάθε τετραγωνικό του σπιτιού.

Λίγες ώρες μετά, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε με story μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο αναφέρει ότι παραδέχεται ότι έκανε λάθος και ανέλαβε όλη την ευθύνη επ’ αυτού.

«Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν στο σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις» έγραψε ο παρουσιαστής.

 

Δες παρακάτω το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164