Άννα Βίσση: «Ενοχλήθηκε από τις πληροφορίες για το πόσα έβγαλε από τη συναυλία» αποκαλύπτει η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με αφορμή τη συναυλία για τα Τέμπη που θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στη συναυλία που έδωσε πριν από λίγες ημέρες η Άννα Βίσση.

Η παρουσιάστρια του Happy Day ανέφερε ότι η καλλιτέχνιδα έχει ενοχληθεί από τα ποσά που ακούστηκε ότι εισέπραξε. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Άννα Βίσση προχώρησε σε μία κίνηση συμπαράστασης καθώς παραχώρησε τη σκηνή που εμφανίστηκε για τη σημερινή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο και θα είναι αφιερωμένη στα Τέμπη.

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχει ενοχληθεί η Άννα Βίσση από τις πληροφορίες για πόσα κι αν έβγαλε. Δεν ισχύουν αυτά τα ποσά και θεωρεί ότι κάποιοι προσπαθούν επί τούτου να της κάνουν κακό. Δεν τα έβγαλε. Το κόστος παραγωγής είναι μεγάλο για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν 65.000 άνθρωποι. Το κόστος παραγωγής είναι γύρω στις 700.000 ευρώ. Είχε εταιρία security με 200 άτομα. Υπήρχε εταιρία καθαρισμού που την άλλη μέρα είχε την υποχρέωση να παραδώσει το Καλλιμάρμαρο εξίσου και πιο καθαρό. Υπήρχε ειδικός μουσαμάς για να μη γίνει ζημιά από τακούνια κ.ά.» δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164