Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Θα βρεις φυσικό να συνδεθείς με τα όνειρα και τα ιδανικά σου σήμερα, με τη Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα να εναρμονίζεται με τον Ήλιο. Μπορεί να νιώσεις ευχάριστα κίνητρα από μια σχέση ή ένα συγκεκριμένο άτομο στη ζωή σου που μπορεί να ενθαρρύνει το μυαλό, την εκπαίδευση ή τις ιδέες σου. Αλλά η ψυχική ένταση αυξάνεται σήμερα. Μπορεί να σκεφτείς πιο βαθιά για ένα θέμα προσπαθώντας να κατανοήσεις ένα θέμα, αλλά μπορεί γρήγορα να αποκτήσεις εμμονή με ένα κομμάτι ιδέας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτό το πάθος θετικά διοχετεύοντας το σε ένα σημαντικό έργο.

Ταύρος

Η δουλειά, τα καθήκοντα ή οι ρουτίνες μπορούν να ευδοκιμήσουν λόγω των αυξημένων κινήτρων σου σήμερα. Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι έντονες αλλά αποκαλυπτικές. Έχεις έντονη επιθυμία να ξέρεις ότι το μέλλον σου είναι ασφαλής και ότι η επίτευξη των στόχων σου θα σε ικανοποιήσει μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, η ψυχική ένταση είναι πιθανή, καθώς η μέρα προχωρά με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να πλησιάζουν σε ένα τετράγωνο. Μικρά πράγματα μπορούν να πυροδοτήσουν θαμμένο, συσσωρευμένο θυμό ή ευαίσθητα σημεία. Εάν εκμεταλλευτείς καλά την ενέργεια, ίσως μπορέσεις να βρεις λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα.

Δίδυμοι

Η ικανότητα σου να προσελκύεις ανθρώπους και πράγματα στη ζωή σου είναι υψηλή σήμερα. Η επιθυμία τώρα είναι να βελτιωθείς και τα οφέλη της συνεργασίας για την επίτευξη των στόχων σου είναι ξεκάθαρα. Μια αλλαγή τρόπου ζωής μπορεί να είναι στα σκαριά. Ωστόσο, η σαφήνεια δεν είναι πάντα μαζί σου σήμερα, κυρίως επειδή είσαι πολύ κοντά στην κατάσταση ή ανησυχείς άδικα. Οι αλληλεπιδράσεις με άλλους μπορεί να είναι λίγο ανταγωνιστικές αργότερα σήμερα, αλλά μπορεί να στοχεύσεις στο να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτή την ενέργεια. Η επιθυμία για έλεγχο σε μια κατάσταση μπορεί να προκύψει εάν αισθάνεσαι ευάλωτη.

Καρκίνος

Μπορεί γενικά να είναι μια τυχερή στιγμή για οικογενειακά θέματα, οικιακές δραστηριότητες και οικονομικές υποθέσεις. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις είναι δύσκολες για ορισμένες δραστηριότητες, καθώς πλησιάζουμε σε ένα τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να πάρεις συμβουλές ή να ακούσεις τις δικές σου ανησυχίες σχετικά με μια σχέση. Μπορεί να χάνεσαι όταν προσπαθείς να κατανοήσεις τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις, τα λόγια ή την αδιαφορία κάποιου. Ίσως είναι καλύτερο να απολαμβάνεις μια αίσθηση αυτονομίας προς το παρόν, στοχεύοντας να επαναλαμβάνεις τα ζητήματα σε μια μέρα που οι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη αυτογνωσία ή αντικειμενικότητα.

Λέων

Απολαμβάνεις τη βοήθεια των άλλων, ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο σήμερα. Η χρήσιμη φύση σου λάμπει, καθιστώντας φυσικά τους άλλους να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες σου. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις του Ερμή μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την κατανόηση σου κατά διαστήματα. Ενώ έχεις τη διάθεση να βρεις στοιχεία, να συνδεθείς και να μάθεις, μια απόφαση μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν καλά αυτό που εννοείς. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα ένα τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα μπαίνει σε πιο δυνατό παιχνίδι και ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να προωθήσεις μια ιδέα ή να πιέσεις για μια απάντηση από κάποιον.

Παρθένος

Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για περισσότερη εμπιστοσύνη στους πόρους, τη δουλειά ή τις ρουτίνες σου σήμερα, με τη Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου να εναρμονίζεται με τον Ήλιο στον τομέα των χρημάτων και των πραγμάτων σου. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να συγχρονίσεις μια συνομιλία. Υπάρχει μια τάση να επικεντρωνόμαστε σε προβλήματα ή ελαττώματα, καθώς η μέρα προχωρά και πλησιάζουμε πιο κοντά σε ένα τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Είναι καλύτερο να προσέχεις τα άκρα με τα χρήματα και τις σχέσεις, ιδιαίτερα με σχέσεις και συζητήσεις γενικά.

Ζυγός

Σε ελκύει η χαλαρωτική αναψυχή σήμερα, με τη Σελήνη στον τομέα της δημιουργικότητας σου σε αρμονία με τον Ήλιο στο ζώδιο σου. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να ανανεωθείς μέσα από δραστηριότητες που πραγματικά απολαμβάνεις. Ωστόσο, μια διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα δε σε διευκολύνει να δεις την πλήρη εικόνα σήμερα. Η τάση είναι να προσεγγίζουμε μια κατάσταση είτε πολύ ορθολογικά είτε με υπερβολική φαντασία. Είναι προσωρινό φυσικά, αλλά θα ήταν καλή ιδέα να αποφύγεις τις δύσκολες και γρήγορες αποφάσεις ή διελεύσεις. Υπάρχει κάποια τάση να μεγεθύνονται οι προβληματικές περιοχές αργότερα σήμερα, με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να κατευθύνονται προς ένα τετράγωνο.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείς να απολαύσεις ιδιαίτερα την ησυχία και τα καλά συναισθήματα. Έρχεσαι σε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματα σου, θέλεις να μπεις μέσα σ’ αυτά, να υποχωρήσεις και να αποκαταστήσεις την ενέργεια σου. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν κάποιες αβεβαιότητες ή αμφιβολίες που δημιουργούνται σήμερα. Οι αποφάσεις δεν πρέπει να λαμβάνονται επιπόλαια, αλλά αν δεν μπορείς να διορθώσεις κάτι, προσπάθησε να μην ανησυχείς πολύ γι’ αυτό και αποθήκευσε το για μια στιγμή που θα είσαι πιο υπομονετική και θα έχεις περισσότερο χρόνο για να φτάσεις στον πυρήνα του.

Τοξότης

Η σημερινή διέλευση της Σελήνης είναι δυνατή για φιλικές σχέσεις και απόλαυση προσωπικών συμφερόντων. Ωστόσο, οι ημιτελείς εργασίες μπορεί να έχουν τον τρόπο να κρέμονται πάνω από τη διάθεση σου. Μπορεί να εμφανιστούν αμφιβολίες και αν αντιμετωπίζεις κάποια έλλειψη ενέργειας, αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ότι πρέπει να κάνεις ένα διάλλειμα ή λίγο χρόνο για να προσαρμοστείς. Με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να κατευθύνονται προς ένα τετράγωνο, υπάρχει μια γενική τάση να πιέζουμε για να φτάσουμε στο βάθος ενός θέματος ή να αποκαλύψουμε μια αλήθεια προτού σκεφτούμε ότι μπορεί να μην είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό καθώς προχωρά η μέρα.

Αιγόκερως

Δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις πρακτικές σου υποθέσεις σήμερα και η διάθεση σου είναι να κάνεις τα πράγματα να λειτουργήσουν. Η αποσαφήνιση των στόχων σου είναι σήμερα ικανοποιητική. Ωστόσο, υπάρχει ελαφρώς αποσταθεροποιητική ενέργεια ή ο συγχρονισμός είναι εκτός λειτουργίας, αλλά τίποτα δεν μπορείτε να χειριστείτε ή να λύσετε. Τα ανταγωνιστικά στοιχεία είναι πιθανά σε νοητικό επίπεδο, καθώς ο Ερμής και ο Πλούτωνας κατευθύνονται προς ένα τετράγωνο. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τις ακραίες σκέψεις για τα καλύτερα αποτελέσματα. Επέλεξε τα λόγια σου προσεκτικά!

Υδροχόος

Σήμερα δίνεται έμφαση στη συνεργασία και την έκφραση του εαυτού σου με τον Ήλιο στον πνευματικό σου τομέα σε αρμονία με τη Σελήνη στο ζώδιο σου. Εάν υπάρχει κάτι που θέλεις να επανορθώσεις ή να προλάβεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Η προσωπική σου επιρροή είναι ισχυρή. Ωστόσο με τον Ερμή να σχηματίζει προκλητικές πτυχές, το μυαλό σου μπορεί να είναι ανήσυχο ή άστατο σε σημεία. Προσπάθησε να μη βιάζεσαι να πάρεις ιδιαίτερες αποφάσεις ιδιαίτερα εάν είσαι σε κατάσταση ανησυχίας, κάτι που είναι πιθανό με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να κατευθύνονται προς μια τεταμένη όψη.

Ιχθύες

Ελκύεσαι από δραστηριότητες που επικεντρώνονται στην ανάπαυση, στο χρόνο για προβληματισμό ή βαθιά σκέψη και έρευνα. Είσαι έτοιμη να καταλάβεις τον εαυτό σου λίγο καλύτερα. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές απογοητεύσεις ή ανησυχίες για να διαχειριστείς σήμερα. Μπορεί να αισθάνεσαι απογοητευμένη από πηγές που συνήθως εμπιστεύεσαι ή μπορεί να δυσκολεύεσαι να πάρεις μια απόφαση ή επιλογή. Είναι καλύτερα να λαμβάνεις και να παρατηρείς παρά να αναλαμβάνεις δράση μέχρι να τακτοποιήσεις τα πράγματα. Οι συζητήσεις δεν είναι ιδιαίτερα υγιείς αν οι άνθρωποι κρατούν πολύ σφικτά την ανάγκη τους να έχουν δίκιο, κάτι που πιθανότατα συμβαίνει καθώς η μέρα προχωρά και κατευθυνόμαστε προς ένα τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Jeremy Moeller/Getty Images

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164