Γιάννης Πλούταρχος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την υπόθεση με την stalker που τον παρακολουθούσε – Φωτογραφίες TLIFE

Λίγες ημέρες μετά την αναβολή για τον Απρίλιο του 2025 που πήρε η υπόθεση stalking μιας 47χρονης σε βάρος του Γιάννη Πλούταρχου, ο δημοφιλής τραγουδιστής, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η σύζυγός του, ως περήφανοι γονείς βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Γιώργου Κακοσαίου στον Βοτανικό, το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου. 

Ο νεαρός τραγουδιστής ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και τη φετινή σεζόν θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Οι γονείς του φυσικά βρέθηκαν εκεί και καμάρωσαν τον ταλαντούχο γιο τους!

Ο Γιάννης Πλούταρχος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη μετά την παρενόχληση που δέχτηκε από 47χρονη θαυμάστριά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε μήνυση εις βάρος της 47χρονης γυναίκας για διατάραξη οικιακής ειρήνης, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για stalking. Μάλιστα, η υπόθεση πήρε αναβολή για τον Απρίλιο του 2025.

Η 47χρονη stalker πήγαινε έξω από το σπίτι του Γιάννη Πλούταρχου στα νότια προάστια και του άφηνε ερωτικά ραβασάκια με καραμελίτσες. «Θέλω να κάνουμε έρωτα» του έγραφε ενώ άφηνε στο σημείο και πειστήρια με γενετικά υλικά.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Γιάννης Πλούταρχος δεν της είχε δώσει κανένα δικαίωμα και ήταν ένας μονόπλευρος έρωτας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE.

«Ό,τι έχει ειπωθεί ισχύει, αλλά το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και καλό είναι να μείνει εκεί. Μας ήταν λίγο περίεργο αλλά καλό είναι να το αφήσουμε στη δικαιοσύνη. Εγώ δεν έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο από δική μου θαυμάστρια, εμένα έρχονται με τούρτες στο καμαρίνι και αυτό με γεμίζει χαρά, μόνο χαρά» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη ο Γιώργος Κακοσαίος.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164